snow2.jpg

 

Aamulla olikin maa valkoisena lähtiessä, ja pikkuisen pakkasen puolella. Suuntasin kirjapainolle hakemaan sen toisen kirjan ja postikortit, kun olivat molemmat työt valmiina. Olihan tuo mukavaa vaihteeksi hieman valoisimmissa maisemissa kulkea. Mutta kyllä nämäkin lumet vielä kyytiä saavat.

Käyntikorteista oli tullut sillä aikaa sähköpostia, ja pitää palata teksteissä ensimmäiseen versioon, eikä kuulemma haittaa vaikka osa teksteistä menisikin grafiikan päälle. Tähän venkslaukseen on jo ehtinyt tottua :)  monessakin projektissa. Ei siis muuta kuin paluu aikaisempiin versioihin ja taas uudelleen nähtäviksi.

Perjantaina on toisen kirjan julkistaminen, ja toinen kirja on myynnissä samassa tilaisuudessa. Pitää se käydä katsomassa kuinka siellä on yleisöä. Samalla kuulee kävikö toimittajia tekemässä juttua ensin ilmestyneestä kirjasta. Toivottavasti. Perjantain tilaisuus on kuitenkin sellainen, että on siellä kuitenkin ainakin muutama toimittaja.

Sunnuntaina tulee syömävieras. Vielä on hiukan hakusessa mitä keittiöni tarjoaa, mutta pieni ajatuksen tynkä on jo sentään olemassa. Pitänee perjantaina käydä hakemassa valtaosa aineksista, lauantaina saattaa taas olla kaikki kansa marketeilla hamstraamassa ruoka, kun osa kaupoista on kiinni sunnuntaina. ■