snow.jpg

MAANANTAINA tekaisin siitä toiseksi uusimmasta kirjasta mainoksen ja lykkäsin maailmalle. Onpahan nyt framilla jos vaikka joku innostuisi ostamaankin sen. Iltapäivällä oli kokous, joka meni läpi alle tunnissa, joten siellä ei onneksi tarvinnut kauaa istua. Illalla ilmoittauduin sitten vielä siihen keskiviikkoaamun tilaisuuteen. Tuleepahan sitten käytyä sielläkin.

TÄNÄÄN sähköpostiin tulikin useampi dokumentti eilisen kokouksen pohjalta. Kaikki piti käydä läpi ja laittaa PDF-muotonn ja sitten julkisuuteen. Nyt alkaa kaikki isommat murheet olla näiltä osin pois päiväjärjestyksestä.

ILTAPÄIVÄLLÄ tuli myös viestiä uusinta opusta koskien, huomenissa ilmeisesti tulee korjaukset siihen. Ovat kiroitusvireitä, ulkoasussa ei ollut mitään korjaamista. Mii häpi. Joitakin korjauksia oli jo itse sähköpostissa mutta teen kaikki kerralla niin ei tarvitse miettiä onko ne tehty vai ei. Jospa saisi tällä viikolla vaikka painoaineiston valmiiksi. Voisin sitten alkaa miettimään sen yhden nettisivuston päivittämistä.