2222.jpg

AAMULLA tuli ensimmäinen kommentti kutsuun. Eilen sovittiin että kutsu on mustavalkoinen, mutta tänään ensimmäisessä kommentissa haluttiin lisätä väriä siihen laittamalla valokuva. Niitä oli sitten liitteenä. No ryhdyin sovittelemaan muutamaa valokuvaa siihen, kun samalta henkilöltä tuli uusi kommentti että valokuvaa ei sittenkään, vaan josko sitä väriä saisi jollakin muulla tapaa siihen. Kun kaikki henkilöt joilta kommenttia kutsuun tarvitaan eivät olleet siihen mennessä vielä vastanneet, jätin värin lisäämisen sikseen ja palasin historiikin kirjoittamisen pariin.

HIEMAN ennen puolta neljää piti lähteä parturiin. Se ei sijaitse kaukana, joten ehdin hyvin sinne. Kuljin torin kautta ja kukkakauppiaani oli siinä keräämässä tavaroitaan pois. Lupasin että huomenna päiväsellä käyn vielä muutaman kukan hakemassa. Parturissa taas ykskaks yllättäen melkein kolme varttia, vaikka mitään ihmeitä ei tarvinnut tehdä. Seuraava ohjelmanumero oli kaupan kautta kotiin. Bussissa tsekkasin sähköpostin ja siellä oli nyt kommentit että kokeile nyt jotakin väriä siihen. Huomisen murheita.

KUKKAMUMMO oli pihalla kun tulin, joten pitihän siinä muutama sana vaihtaa. Lähtee huomenissa kuulemma mökille joten mulle jää kukkien kastelu taas useammaksi päiväksi. Samalla kerroin mitä olen suunnitellut siihen rinteeseen, ja mainitsin hänellekin että jos sattuu huoltomiestömme näkemään niin pyytää tuomaan muutaman lankun lisää. Tosin saattaa olla että itsekin olen yhden yön yli pois kotoa viikonlopun aikana, eli pitää kastella perjantaina oikein kunnolla. Päivällä muutamaan otteeseen tipahti pari hassua vesipisaraa mutta siihen se jäikin eli illalla piti käydä kastelemassa kukkapenkki.

HUOMENNA aamulla ensimmäiseksi jotakin väriä siihen kutsuun ja sitten taas historiikin kimppuun. Tosin puolenpäivän palaveri katkaisee taas luomisen puuskan, mutta eiköhän siitä selvitä. ■