vuox.jpg

 

Tänään lopultakin selvisi käyntikorttiasiakin. Syystä tai toisesta aiempi viestini oli mennyt suoraan roskakoriin, mutta tämänpäiväinen viestini oli taas päätynyt ihan oikein postilaatikkoon. Kortit on nyt viimeistelty ja laitettu painoon, joten ehtinevät tilaajalle vielä tämän vuoden puolella. Ulko-oveen pitää tehdä uusi tarra yhdistämällä kahden eri tarran tiedot. Se jää joulun jälkeiseksi, pitää käydä mittaamassa tarran koko ja varmistaa tekstit mitä siihen tulee.

Viimeinen palaveri ennen joulua on myös pidetty, enää ei mitään isompaa. Palaverin tulos menee painoon vasta joulun jälkeen kun sillä ei niin kiirettä ole. Ja alkaahan se painokin pikkuhiljaa valmistautua jouluun. Varmistin aukioloajat ja ovat joulun jälkeen ma - ke auki, joten hyvin ehdin asioimaan.

Mutta eiköhän se ala olla vuosi siinä mallilla, että alkaa uskaltaa hiljentää menoa ja unohtaa työt vähäksi aikaa. Hetkeksi pois somesta. Nukutaan pitkään ja nautitaan hiljaisuudesta ja kiireettömyydestä. No, yksi pakollinen joululounas mutta eiköhän sen kestä. Ja jos mä jonkun olisin jouluksi seurakseni ottanut, niin paljon ei vaihtoehtoja olisi ollut, tietty henkilö olisi ollut tervetullut. Silloin olisin saattanut jopa laittaa joulua jonkun verran. ■