tammi1.jpg

NIIN on vuoden ensimmäinen harmaa päivä kääntynyt illaksi. Mitään ei vaihtelun vuoksi satanut. Päivän kulutin katsellen vanhoja Komisario Palmuja, ennenkuin hämärän laskeuduttua lähdin kävelylle. Aavistuksen verran oli lämpötila edelleen plussan puolella, ja osa tienpätkistä oli jo aurattu, mutta kyllä siinä suojalumessakin pääsi helposti eteenpäin. Eilisen sateen jäljiltä oli puiden oksilla paksut lumikerrokset, ja nyt näytti taas oikein talviselta.

RUUANLAITTOAKAAN ei tarvinnut  miettiä kotiintultua, kun puolisoni toi eilen keittämäänsä jauhelihakeittoa, siihen vähän raejuustoa päälle ja sämpylä seuraksi. Huomenna on käytävä kaupassa hakemassa jotakin josta kehitellä sitten useamman päivän ruoka. Vielä ei ole ajatusta mutta jospa se jossakin vaiheessa kirkastuu.

ILLALLA pitääkin istua telkkarin ääressä kuin naulittuna. Ensin tulee Iron Sky The Coming Race ja heti perään Doctor Who: Revolution of the Daleks. Sitten voi vielä miettiä olisko leffan paikka Netflixistä.

ENSI viikolla täytyy ottaa uusi kone työn alle ja asentaa siihen kaikki tärkeimmät ohjelmat. Tämä nykyinen kone siirtyy sitten television kylkeen elokuvakoneeksi aina siihen asti kun ehdin ostamaan uuden älyteeveen jossa Netflix on valmiina. Vanha näyttövikainen läppäri joutaa kierrätykseen heti kun saan sen levyltä kaiken tarpeellisen talteen.

ENSI viikon lauantaina lähden viikon lomalle, tosin yhdeksi päiväksi täytyy tulla kotiin kun on jalkahoitajalle aika ja illalla vuoden ensimmäinen kokous. Toivottavasti ennustetut pakkaset eivät vielä loman aikana tule, että voidaan puolison kanssa liikkua enemmänkin ulkona, ja miksei vaikka ottaa kertakäyttögrilli mukaan ja käydä jossain grillaamassa. ■