20151120_121610.jpg

Puuterihuiskua ei aamulla kuitenkaan ollut mukana. Kahden kirjan korjausvedokset ja painoaineistot kylläkin. Sielläpä ovat lopultakin. Ensi perjantaina valmistuu toinen ja seuraavalla viikolla toinen. Painosta palattuani koneen ääreen piti laittaa kahvit tippumaan, sen verran ikävän oloinen ilma oli.

Tälle päivälle sitten ne käyntikortit. Sähköpostissa tuli jo aiemmin kaikkien yhteystiedot ja skannattu liite, millaisen käyntikortin he haluavat. Onneksi logo tuli ihan valtakunnalliselta tasolta, niin että sen kanssa ei ollut ongelmia. Pitää vielä maanantaina tsekata kaikki kortit ja laittaa sitten näytille. Samalla voin varmistaa mitä muuta olivatkaan vailla.

Ensi viikolla ajattelin ehtiä käymään kirpparilla, tai kierrätystavarataloksihan sitä pitäisi kutsua. Ajattelin käydä pitkästä aikaa katsastamassa millaiseksi touhu siellä on muuttunut, ja samalla voisi jotakin viedä nurkista pois. Mitään välttämättä en ole ostamassa ellei nyt jotakin must-juttua satu silmiin. Ja tietysti kirpparihinnoilla, ei lähes uutta vastaavan hinnalla.

Viikonlopun ajattelin ottaa ihan rennosti. Jotain pitäisi kokata, mutta vielä ei ole oikein ajatusta. Pulloja pitäisi pitäisi palauttaa Lidliin, ja samalla ostaa lähdevettä jääkaappiin. Lumimyräkkää on kyllä luvattu, joten jos taivas on lunta sakeanaan niin en mä viitsi sinne lähteä tallustamaan. Mutta katsotaan mitä taivas tarjoaa. ■