printt.jpg

PAKKANEN oli yön aikana lauhtunut melkolailla, ja vastineeksi tuprutti lunta ihan kiitettävästi. Enää ei onneksi tuullut siihen malliin kuin kahtena edellisenä päivänä, eli oli huomattavasti siedettävämpi keli. Tosin kieli keskellä suuta sai mennä kun oli yllätysliukkaita kaduilla.

KORJAUKSET odottivat sähköpostissa eli pääsin heti sen kirjan kimppuun. Neljä eri korjaustiedostoa, 1 Word ja kolme PDF:ää. Yksi PDF sisälsi vanhaa aineistoa, joten siitä piti aluksi poistaa se osio etten edes vahingossakaan katso sieltä kohtaa korjauksia. Taitto auki ja kaikki korjaustiedostot samoin ja sitten vain edettiin kaikissa tiedostoissa sivu kerrallaan. Hidastahan se oli mutta onnistui. Iltapäivällä laitoin korjatun tiedoston vilkaistavaksi ja vielä ennen painon sulkeutumista tuli viesti että painoon vaan. Sinnehän se sitten lähti. Kuun lopussa pitäisi olla 500 kirjaa valmiina. Huomenna pitäisi muistaa kirjoittaa lasku tästäkin työstä.

HUOMENNA ei aamulla kovin kummoisia ehdi tehdä kun palaveri alkaa jo kello 11. Tunti puolitoista siellä vierähtää helposti. Ja palaverin jälkeen ajattelin poiketa äänestyspaikassa kun on melkein kadun toisella puolella. Eipähän tarvitse sitäkään sitten enää muistella. 

PÄIVÄLLÄ oli tipahtanut taloyhtiön tiedote että kuun lopussa on asukastilaisuus talon asioista. Sanallakaan ei mainittu mitä siellä voisi olla eli melkeinpä pakko mennä kuuntelemaan onko tulossa jotakin isompaakin vai käydäänkö vain ihan yleisellä tasolla asioita läpi. Asuntojen ovet piti vaihtaa tammikuussa mutta vielä ei urakkaa ole aloitettu, ja onhan tässä vielä pari viikkoa aikaa. Tai jos kokouksessa ilmoitetaankin ettei niitä vaihdeta.

VIELÄ iltakahvi, yksi jakso tv-sarjaa ja sitten kirjan kanssa peiton alle. Huomenna voisi olla leffailta. ■