kuva.jpg

MUKAVA oli herätä kun huomasi että plussan puolella mennään. EIhän tuo muutama aste vielä kauheasti lumia sulattele mutta hyvä alku kuitenkin. Kunhan terminen kevät alkaa niin sitten hymyilyttää enemmän. Ihan tarpeeksi on tuota lunta jo ollut ja tullut, yhtään lisää en kaipaa.

LÄHIKAUPASSA oli possun liha tarjouksessa, oli kauppias tilannut ihan liikaa; kertoi itse. Pitihän sitä ostaa kun maksoi 50 senttiä rasia. Nyt on uunissa possu padassa juuresten, tomaattien ja lihaliemen kanssa. Olin jo aiemmin aikeissa heittää nykyisen mustan valurautapadan roskiin/kierrätykseen ja ostaa tilalle uuden pinnoitetun padan, mutta vielä en ole ehtinyt. Pitää mennä tuolla mustalla kunnes sen uuden ehdin hankkia. Kovin usein en uunipataa tarvitse mutta hyvähän se olisi olla parempi malli.

HAAVAA hoiti tänään ensimmäistä kertaa uusi hoitaja. Ei kyllä koskenut yhtään, ja siinä hoidon lomassa ehdittiin rupatella kaikenlaista. Kauppaan oli ikävä kävellä kun jalkakäytävät olivat enimmäkseen sohjoa, mutta kun nuo plussakelit nyt ainakin huomiselle jatkuvat niin eiköhän osasta sohjoa päästä eroon. Ja sitten sai taas katsella kun eräät autoilijat tuntuvat kiihdyttävän vauhtiaan lähestyessään vesilätäköitä, saisivat varmaan orkun jos onnistuisivat kastelemaan jalankulkijan. Tai ainakin pissisivät hunajaa.

TELKKARISTA tulee vain vanhoja leffoja. Tosin tänään aloittaa se uusi National Geographic -kanava. Voisihan sitä ihan mielenkiinnosta vilkaista millaista tarjontaa siellä on. Jos tuntuu että ei, niin sitten joku leffa. Yksi on jo kiikarissa, mutta en ole vielä lopullista päätöstä sen katsomisesta tehnyt. ■