uunot2.jpg

HARMAITA ovat olleet pari mennyttyä päivää - siis sään puolesta. Välillä on satanut vettä ja räntää. Torstaina tuli räntää ihan iloisesti, mutta muuttui onneksi tihkusateeksi siinä vaiheessa kun oli aika käydä kaupassa ja tulla kotiin. Lumet ovat saaneet ihan kiitettävästi kyytiä, mikä sopii mulle. Kunpa nyt jatkuisi leutona mahdollisimman pitkään.

POSTI toi mukaan yhden julkaisun painetun version, sen jossa sain revitellä. Aika hyvälle näyttää. Tietysti nyt kun sen näkee lopullisessa asussaan painettuna, niin ainahan sitä jotain olisi vieläkin muuttanut. Mutta menee kyllä ihan tuollaisenakin. EI valittamista.

UUSIMMAN julkaisun kuvat olen saanut irroitettua PDF-tiedostosta ja muokattua oikean kokoiseksi. Tässä julkaisussa olikin kuvia melkeinpä enemmän kuin tekstiä. Tänään sain sen valmiiksi ennen meljää, joten laitoin vielä eteenpäin katsottavaksi. Ensi viikolla kulunee onko vielä jotain korjattavaa, vai onko mennyt kaikki kerralla oikein.

TÄNÄÄN tuli postissa myös kutsu erään kirjan julkkareihin ensi viikolla. Tiesin kyllä että kirjoittaja kaavaili julkaisevansa omakustanteen, mutta että se on nyt valmis oli ihan yllätys. Sen verran harvoin kuitenkin nähdään. Tämä tilaisuus onkin viikolla eikä ravintolassa, joten se onkin sitten sellainen pikaisempi piipahdus. Pitää siellä kuitenkin käydä, niin näen mitä on tullut. Ja oli siinä kutsussa pyyntökin, josko voisin joissakin kanavissa sitä markkinoida. Kyllä mä nyt pariin paikkaan sen ainakin saan esille.

NIIDEN kotisivujen, jotka päivitin, omistaja laittoi viestiä että voisi tulla käymään kunhan omat kiireet helpottaa. Piti ehdottaa että tammikuussa voisi tulla mun loman jälkeen. Hänellä itsellään menee tammikuun alulle ennenkuin pääsisi käymään, ja mulla taas loma ekalla viikolla, joten joskus sen jälkeen.

PITI kaivaa ensi vuoden kalenteri jo esille, ja alkaa merkkaamaan alustavia menoja siihen. Helmi-maaliskuussa on ensimmäinen tapahtuma, huhtikuussa Tallinnaan muutamaksi yöksi, touko- ja kesäkuussa tapahtuu taas, elokuussa ollaan vetten päällä ja lokakuussa olisi mahdollisuus käväistä Lappeenrannassa. Ja nämä vasta ensimmäisiä, jotka nyt on esille tulleet. Toukokuulle olen kaavaillut viikon lomaa, pitää suunnitella se niin ettei satu toukokuun tapahtuman kanssa päällekkäin. Kesäkuussa juhannukselta kaksi viikkoa lomaa, mutta kesäkuun tapahtuma ehtii olla hyvissä ajoin ennen sitä. Lokakuussa vielä viikko lomalla, mutta se on varmaan jo ennen Lappeenrantaa. Olisihan tuossa alkajaisiksi aktiviteettaja. Kesällä ehkä taas Tampereelle ellei muuta keksi. Samoin pitäisi alkaa päättämään onko osan tammikuun lomasta myös Tampereella.

MAIKKARILLA ei taida mennä kauhean hyvin, kun Uunot uusitaan jo nyt. Vastahan ne kesän aikana pyörivät ruudussa. Ja varmaan seuraavan kerran jo maaliskuun tietämillä. Nyt kun ei Maikkarilla eikä Subilla yöaikaan tule mitään "interaktiivisia visailuja", niin lähettäisivät joka yö Uunoja, kun kerran tarve niiden uusimiseen on niin kova. Muutenkin MTV3:n ja Subin ohjelmat, varsinkin kotimaiset, alkavat olla ihan puhdasta kuraa. Pahemmin ei tarvitse niillä kanavilla viipyä. Maaliskuussa pitäisi alkaa näkymään Nat Geo, varmasti seuraamisen arvoinen kanava. Joku muukin kanava aloittaa kai jo joulukuussa, mutta ei muista, niin ei vielä tiedä mitä odottaa.

ULKONA käy melkoinen puuskittainen tuuli. On voimistunut iltapäivästä, jolloin kotiin kävellessä tuuli inhottavasti vastaan. Toivottavasti ei ainakaan lunta tuo tullessaan. ■


EDIT: no nyt siellä on vettäkin ilmassa.

saa.jpg