koivu2.jpg

 

Eilen piti singahtaa kaupungille ostamaan paristoja, niin että voin taas käyttää kauko-ohjattavia kynttilöitä. Olisihan niitä paristoja tuosta lähempääkin saanut, mutta hinta ratkaisi, ja samalla täydennystä jääkaappiin. Kaupungilla tuli tuttuja sen verran vastaan, että meni kahvitellessa melkein koko eilinen harmaa päivä, joten ikkunanpesu jäi.

Elisiltana alkanut sade jatkui koko päivän ja oli harmaata ja pimeää. Koska eilen tankkasin jääkaappia ja pakkasessakin on sapuskaa, ei tarvinnut kauppaan suunnistaa. Päätin kuluttaa tämän päivän kuvia skannaten. Ja menihän siinä aikaa, toistasataa kuva skannauksineen ja värikorjailuineen, mutta nyt ovat taittokansiossa. Tähän kirjaan liittyen se vihon viimeinen kirjoittaja laittoi päivällä viestiä "milloin kirja menee painoon?", joten oli pakko kysyä onko sinun juttusi valmis? Jos viikonloppuun mennessä saan sen puuttuvan jutun niin voin pyytää tarjouksen kirjapainosta ensi viikon alussa.

Eilissäpäivänä kysyttiin halukkuutta lähteä seuraksi uuden Bondin ensi-iltaan, mutta jouduin kieltäytymään kun mulla on ensi-illasta muutaman päivän päähän ilmaislippu leffaherkkuineen. Menen siis vasta silloin. Ja tiedän että siihen näytökseen ei "mölyapinoita" tule, kun koko sali on ostettu yksityisnäytäntöön.

Huomenissa pitää varmuuden vuoksi käydä automaatilla nostamassa käteistä, kun Tapiola ja S-Pankki yhdistyvät. Eilen ja tänään ei lähimaksu onnistunut vaan piti maksaa PIN-koodilla, johtuikohan tulevasta yhdistymisestä? Samapa tuo, ei tuo nyt niin iso vaiva ole neljää numeroa painella. Ja jos muistaa niin voisi ostaa kynttilät seuraavaa viikonloppua varten. Nyt mun pitää tällä kertaa ostaa enemmän kuin aiemmin, mutta samalla vaivallahan ne kulkevat. Se on vielä avoinna, menenkö hautausmaalle yksin vai seurassa. Jos kaverille sattuu vapaa viikonloppu, niin hän haluaa mukaan. Asuu kuitenkin sen verran kaukana kyseisestä hautausmaasta eikä siellä niin usein ole käynyt, joten toimin samalla oppaana.■