giphy.gif

KYLLÄPÄ oli eroa eilisellä ja tällä päivällä. Eilen oli niin mahtava auringonpaiste että oli pakko kuljeksia keskustaan ja istua siellä katselemassa kaupungin ja ihmisten menoa useamman noutokahvin voimalla. Tuttujakin kulki ohi eli ei yksinään tarvinnut koko aikaa olla. Nelisen tuntia mä siinä auringonpaisteessa köllöttelin kuin norppa keväisellä jäällä. Kotona kun odotti valmis ruoka niin ei tarvinnut senkään takia kiirehtiä. Ja kulkihan se ajatuskin ihan eri tavalla siinä, sarjakuvaan tuli ideoita miten pääsen eteenpäin. Perjantai-iltana katsoinkin kaikki loput jaksot Murdochista Areenasta, joten ajattelin sunnuntai-iltana muutaman sivun tehdä sitä sarjakuvaa. Ja kävi taas niinkuin monesti ennenkin, homma vei mukanaan eikä tarvinnut elokuvia lähteä etsimään. Kolem sivua eteni tarina ja sitten olikin aika ottaa kirja kaveriksi ja punkkaan.

TÄNÄ aamuna taivas olikin harmaa, ennen puoltapäivää pyryn oli määrä tavoittaa nämä nurkkakunnat. Ja niinhän se tekikin. Sen verran ajoissa heräsin että ehdin käväistä lähikaupassa ennenkuin myräkkä saaoui. Ja sitten sitä lunta tulikin, lentäen vaakasuoraan tuulen mukana. Ei houkutellut yhtään lähteä ulos kuljeksimaan. Katselin päiväsellä telkkaria ja jatkoin sarjakuvaa. Nyt laitoin taittoon niitä valmiita sivuja - verkkoonhan ne olivatkin jo päätyneet - ja huomasin että sata sivua on tällä hetkellä kasassa painoaineistoa. Eli kyllä 200 sivua saavutetaan ja saattaa jopa mennä rikki. Ja edelleen on tavoitteena saada se tänä vuonna valmiiksi. Alkuillasta sainkin seurata Murdochin ihan telkkarista, Montaa jaksoa ei olekaan tällä kaudella enää katsottavana. SItten pitääkin jäädä odottamaan seuraavaa tuotantokautta, kun sellainen kuulemma on tulossa.

HUOMENNA pitänee melkein ensi töiksi käydä lähettämässä se tiedote, niin eipähän pääse unohtumaan. MIelenkiintoista nähdä pääseekö aamulla kävellen vai pitääkö turvautua bussiin. Jos samaan tyyliin tulee lunta kuin tänään niin enhä bussi voittaa tällä kertaa. Tiedotteen jälkeen se rollup, ja sitten yksi kutsu niin on päivän tärkeimmät tehty. Keskiviikkona sen kutsun kanssa kirjapainoon paperia valitsemaan. Saapa nähdä joko tulevina päivinä tulee korjauksia//puuttuvia tietoja siihen ikuisuuseepokseen? Vai pitääkö suosiolla siirtää sen valmistuminen jouluun? Eri juttu minkä vuoden. Tänään taidan etsiä leffan ja kuluttaa loppuillan sen seurassa, ja sitten voikin lähteä keräämään voimia alkavan viikon koitoksiin. ■