vuo.jpg

AAMULLA olikin melkoisen vilakkaa, vaikka pakkasta ei ollut kuin seitsämän astetta mutta kävi melkoisen ikävä viima. Tuntui oikeasti talvelta. Ja huomiselle on luvattu hiukka enemmän pakkasta. Pitäisiköhän turvautua aamulla bussiin?

AAMUPÄIVÄLLÄ käväisin kirjapainossa pyytämässä tarjouksen kortille ja samalla kerroin mitä olisi tulossa kevään aikana. Vasta siinä töitä luetellessa tajusin että melkoisestihan sinne on tavaraa menossa painoon, jotain melkein joka kuukausi. 

SÄHKÖPOSTIIN ei tullut muuta kuin pari logoa siihen kiirekirjaan, vielä puuttuu aineistoa. Huominen päivä meneekin taas istuksiessa ja puheita kuunnellessa joten pitää joko illalla saada se opus painokuntoon tai sitten jo anivarhain keskiviikkoaamuna. Pitää ehtiä käyttämään vielä toimittajalla ennenkuin lykkään sen toiseen painoon. Tällä kertaa menee painoon jota en olisi itse valinnut mutta kun olivat tämän toisen painon valinneet niin sinne sitten.

KUN en päässyt sitä kirjaa viimeistelemään niin aloin hahmotella lehden kantta. Nyt kun ei löytynyt oikein mitään ajankohtaista kuvaa kanteen, kaavailin josko jokin abtsrakti tulkinta kävisi. Lehteen liittyen tuli päivällä viestiä että voitaisiinko torstain palaveria varhaistaa parilla tunnilla? Kyllä se mulle sopi, eipähän tarvitse taas iltaan asti istua pähkäilemässä lehteä.

VIIKONLOPPUNA mitä ilmeisemmin taas sellainen yhden yön pikalomanen, seuraava viikonloppu onkin sitten taas aherrusta.

TÄLLÄ viikolla pitää muistaa käydä ennakkoäänestämässä niin ei jää tehtyä. Ja sen verran voin paljastaa että Paavo ei saa multa ääntä. ■