hosp.jpg

POSTI kiikutti A4-kokoisen paksun kirjekuoren sairaalasta. Siellä oli kutsu, täytettävä esitietolomake, ohjeita ja informaatiota. Melkoinen nivaska paperia. En viitsinyt vielä kaikkea niin tarkkaan käydä läpi, onhan mulla melkein koko huominen päivä aikaa. Jos sen lomakkeen täyttäisi niin voisi huomenissa vai lukea mitä kaikkea muuta siinä oikein olikaan.

HUOMENNA on taas haavahoito. Varmaan mitään ihmeellisyyksiä ei tehdä, kun sinne sairaalaan olen menossa. Tekevät siellä todennäköisesti hoidot. Hoidon jälkeen pitää käydä hakemassa tankkausta jääkaappiin ainakin pariksi päiväksi, ettei tarvitse heti kotiuduttua kauppaan lähteä. Tuleva puoliso kyllä jo sanoi tänään puhelussa, että hän voi tulla käymään ja käydä mulle kaupassa, kunhan vaan tietää koska on vapaata itsellään.

TAIVAS oli harmaa koko päivän, mutta plussan puolella kuitenkin. Kyllä se kevät pikkuhiljaa sieltä taitaa vaan tulla. Kaipaan kyllä aurinkoa että päästäisiin noista lumista eroon. Josko huhtikuussa olisi hiukan vähemmän lunta. 

PÄIVÄLLÄ piti käydä säätämässä Facebookin mainosasetuksia, kun alkoi tulla kasino- ja muita kusetuslinkkejä aikajanalle turhankin paljon. Enkä voi ainakaan toistaiseksi lähteä FB:sta poiskaan kun olen siellä erään sivuston moderaattori. Pitäisi saada muutama ihminen sinne hoitamaan päivitykset, mutta se edellyttää sitä että heillä olisi hallussa myös kuvankäsittelytaito ja tarvittavat ohjelmat, kun esimerkiksi pitää PDF-tiedostot muuttaa kuviksi. Josko saisi jonkun sinne houkuteltua.

TAASKAAN telkkarista ei käytännössä tule yhtään mitään, eli pitää etsiä joku leffa. Toivottavasti tällä kertaa sattuu parempi kuin eilen. Huomisiltana onkin mentävä ajoissa nukkumaan kun torstaiaamuna on herätys jo kello 04.30 että ehtii syödä aamupalan ennenkuin sinne sairaalaan lähtee. Ja aamupala on nautittava kaksi tuntia ennen sairaalaan tuloa. Uusi antibioottikuuri ei ainakaan vielä ole saanut vatsaa sekaisin - onneksi. Tosin otan antibiootin kanssa aina kaksi maitohappobakteeripilleriä. Ja taitaa vatsa olla muutenkin jo tottunut siihen että jatkuvasti on jotakin lääkettä siellä sulamassa. ■