pipl.jpg

VALITETTAVASTI mulla ei riitä ymmärrystä näille nimettömille häiriköille, jotka uhkailevat ja haukkuvat mies- ja naisparien häitä järjestäviä ja heitä vihkimään lupautuneita:
”Soittaja sanoi, että teidät pitäisi tappaa, koska rikotte ja häpäisette perheinstituution." 
"Toinen nimetön soittaja lähestyi häntä pian sen jälkeen, kun Pöyhönen oli lähettänyt kansanedustajille sähköpostiviestin, jossa pyysi heiltä onnitteluviestejä keskiviikkona vihittäville hääpareille.
Hän lähetti viestin ennen kuin aito avioliitto -kansalaisaloitetta oli käsitelty eduskunnassa. Soittaja, joka ei esitellyt itseään, sanoi, etten saa häiritä kansanedustajien työtä sähköpostiviestein. Ensin hän puhui kaikista kansanedustajista, sitten hän sanoi kannattavansa aito avioliitto -aloitteen läpimenemistä.”

KOVASTI ollaan niin miehekästä kun nimettömän soitetaan, eikö kantti kestä esiintyä omalla nimellä? Helppo se on puskista huudella ja olla niin rohkeaa että. Ja näihinkin tuomitsijoihin kuuluu takuuvarmasti niitä mieshenkilöitä, jotka kuola valuen käsi haaroissa kyttäävät silmä(kin) kovana kun pornovideolla tulee kahden naisen rakastelukohtaus.

NÄMÄ tässä asiassa raamattua lyömäaseenaan käyttävät poimivat vain ne kohdat, jotka tällä kertaa sattuvat sopimaan heidän agendaansa. Menettikö nyt Pertti Perushetero jotakin kun laki tuli voimaan? Ei yhtään mitään!

TOSIN koko suuri satukirja on niin täynnä ristiriitaisuuksia, että pahempaa voisi hakea. 

NÄILLE satukirjaa selaaville muutama ajatus:

"Pukeutukaa sydämelliseen armahtavaisuuteen, ystävällisyyteen, nöyryyteen, lempeyteen ja kärsivällisyyteen. Pitäkää huolta, että tulette toimeen keskenänne, antakaa anteeksi toisillenne, vaikka teillä olisikin moittimisen aihetta. Mutta kaiken kruunuksi tulkoon rakkaus, sillä se tekee kaiken täydelliseksi."
"Älkää päästäkö suustanne sopimatonta puhetta, vaan puhukaa sitä, mikä kulloinkin on hyvää ja hyödyllistä ja kuulijoille iloksi. Hylätkää kaikki katkeruus, kiukku, viha, riitely ja herjaaminen, kaikkinainen pahuus. Olkaa toisianne kohtaan ystävällisiä ja lempeitä ja antakaa toisillenne anteeksi, niin kuin Jumalakin on antanut teille anteeksi Kristuksen tähden."

JOSKUS tuo satukirja on alusta loppuun asti noudatettavaa, ja kun tilanne muuttuu, niin yht'äkkiä vanha testamentti ei enää olekaan niin tärkeä. Eikös koko tekele ole jumalan sanaa? Mitä se nyt vain muuttunut vuosisatojen varrella palvellakseen kirkkoa, sen ahneutta ja tekopyhyyttä.


SANOMALEHTI Ilkan yleisöltä-osastossa oli 11.12.2005 seuraavanlainen kirjoitus:

Raamatusta, homoista ja muustakin

Olen seurannut tällä palstalla käytyä keskustelua homoseksuaalisuudesta ja Jumalan sanasta. Sain taannoin ystävältäni sähköpostin, joka mielestäni sopii tähän tilanteeseen:

Jutun tausta: tri Laura Schlesinger on yhdysvaltalainen juutalainen fundamentalistipastori, joka jakaa ohjeita ihmisille, jotka soittavat hänen radio- ohjelmaansa. Taannoin hän sanoi, että homoseksuaalisuus on iljetys viitaten 3. Mooseksen kirjaan 18:22 eikä voi sitä missään tapauksessa hyväksyä. Seuraavassa avoin kirje, jonka hän sai eräältä homoseksuaaliselta kuulijaltaan.

”Hyvä tohtori Laura, kiitos siitä, että teet niin paljon opettaaksesi ihmisille Jumalan lakia. Olen oppinut paljon ohjelmastasi ja pyrkinyt myös jakamaan tietoani niin monelle kuin mahdollista. Aina kun joku yrittää puolustella homoseksuaalien elämäntapaa viittaan 3. Mooseksen kirjaan 18:22, jossa se selkeästi tuomitaan iljetyksenä. Keskustelu loppuu siihen.

Tarvitsisin kuitenkin neuvoasi muutaman muun lain suhteen.

1. Kun poltan alttarilla polttouhria, tiedän, että siitä syntyy Herralle mieluisa tuoksuva tuliuhri ( 3. Moos 1:9). Ongelmana ovat naapurit. Heidän mielestään tuoksu ei ole mieluisa. Pitäiskö minun kirota heidät?

2. Haluaisin myydä tyttäreni orjaksi, mikä Mooseksen kirjassa 21:7 hyväksytään. Mikä mielestäsi olisi sopiva hinta hänestä tämänhetkisen kurssin mukaan?

3. 3. Mooseksen kirjassa 25:44 sanotaan, että voin omistaa orjia, sekä mies- että naispuolisia, sillä ehdolla, että he ovat naapurikansojen edustajia. Eräs ystäväni on sitä mieltä, että tämä pätee meksikolaisiin, mutta ei kanadalaisiin. Voisitko selventää? Miksi en saisi omistaa kanadalaisia?

4. Minulla on naapuri, joka jatkuvasti työskentelee sapattina. Toinen Mooseksen kirja 35:2 selkeästi määrää, että hänet olisi surmattava. Onko minun moraalinen velvollisuus tappaa hänet itse?

5. Eräs ystäväni on sitä mieltä, että vaikka simpukoitten syöminen on iljetys (3.Moos. 11:10, se on kuitenkin vähemmän iljettävää kuin homoseksuaalisuus. Olen hänen kanssaan eri mieltä. Voisitko selventää tämän asian?

6. 3. Mooseksen kirjan 21:20 mukaan en saa lähestyä Jumalan alttaria, jos minulla on näössä vikaa. Myönnän, että käytän silmälaseja. Pitääkö näköni olla virheetön, vai voiko tätä jotenkin kiertää?

7. Useimmat miespuoliset ystäväni antavat leikata hiuksensa mukaan lukien myös ohimolta, vaikka tämä on ehdottomasti kielletty 3. Mooseksen kirjassa 19:27. Kuinka heidän tulisi kuolla?

8. Olen oppinut 3.Mooseksen kirjasta 11:6, että kuolleen sian koskettaminen tekee sinusta saastaisen. Voinko kuitenkin pelata amerikkalaista jalkapalloa, jos käytän käsineitä?

9. Sedälläni on maatila. Hän rikkoo 3. Mooseksen kirjan 19:19 kylvämällä samaan peltoon kahta eri siementä. Samoin hänen vaimonsa rikkoo käyttämällä vaatteita, joiden valmistuksessa on käytetty kahdenlaista kuitua ( puuvilla- polyester- sekoitetta). Hän myös kiroilee paljon. Onko todellakin tarpeellista nähdä vaiva kustua koko kaupunki kivittämään heitä? 3. Moos 24: 10-16 Emmekö voisi vain polttaa heidät perhepiirissä niin kuin teemme ihmisille, jotka makaavat puolisonsa perheenjäsenten kanssa 3. Moos 20:14.

Tiedän, että olet tutkinut näitä asioita laajasti, joten olen varma, että osaat auttaa. Kiitos taas kerran, että muistutit meitä siitä, että Jumalan sana on ikuinen ja muuttumaton. Uskollinen kuulijasi ja palvelijasi Sean Hayes” ■