hips.jpg

PERJANTAINA ei pahemmin puhelimella häiritty. Ei edes sen vuoksi että olisi pitänyt olla paikalla kun uusi liesi tulee. Keskiviikkonhan ensi viikolla on aikaa tuoda se sovitusti. Ellei saavu silloin pitää taas laittaa viestiä missä se matkustaa. Sais sen paikoilleen niin ei tarvitsisi olla valmiina singahtamaan paikalle. Tosin en ymmärrä miksi mun pitää paikalla olla, enhän mä sitä asenna. 

KUN kerran sai rauhassa keskittyä niin otin kuitenkin sen kirjoittamisprosessin työn alle. On varmaan helpompaa kun kirjoittelee pikku pätkissä, eikä yritä saada kaikkea valmiiksi yhdellä kertaa. Ja kun aikaakin on. Toukokuussa olen viikon lomalla joten tähtään siihen että siinä vaiheessa se voisi olla luettavana, ja voisin sitten hienosäätää kun palaan lomalta. Vielä siitä ei voi edes painotarjousta pyytää kun ei tiedä sivumäärää. Parisenkymmentä sivua lähti pois aineistosta jonka jatkeeksi sen kirjoitan mutta enemmän sivuja on kuitenkin tulossa. Ja sille pitäisi keksiä vielä jokin naseva nimikin.

ILLALLA katsoin kaksi todella huonoa elokuvaa.

TÄMÄ aamu valkeni pilvisenä, mutta melkoisen lämpimänä, vain -8 astetta. Lähdin puolen päivän jälkeen ruokakauppaan ja matkalla sateli jopa hieman pakkaslunta. Kyllä aurinkokin yritti hetkittäin paistaa. Onneksi oli selvillä mitä ruokalistalla on tänään niin eitarvinnut miettiä mitä reppuunsa laittaa. Kun nyt pitää yrittää oppia kävelemään melekin entisene vauhtiin niin tein kauppamatkan kiertäen pidemmän jaavan kautta. En kylläkään mennyt urku auki, vaan opettelin askeltamaan ontuen mahdollisimman vähän. Nyt sen huomaa kunnolla kuinka iso merkitys ukkovarpaalla on kävellessä. Joka päivä pitää yrittää saada vähintään 6 000 askelta kasaan, niin alkaa käveleminen sujua. Tänään tosin tuli yli 10 000 askelta. Askelmittari lauloi vihreä valo vilkkuen ylistystä :) Kaupasta reppuun makkarakiusauksen ainekset ja sitten kotia kohti. 

AJOITIN ruuan valmistuksen niin, että pääsin syömään kun UMK18 alkoi. Melkoisen tylsiä olivat kaikkien kappaleiden lavashowt, ja kuten ennakkoon jo hehkutettiinkin, Monsters äänestettiin Suomen Euroviisukappaleeksi. Kaipa se on katsottava karsinta (ja viisut jos Suomi sinne asti selviää). UMK:n jälkeen vilkaisin Snowpiercerin, olen sen joskus aiemminkin katsonut mutta koko lailla oli jo painunut unholaan joten jaksoi katsoa.

HUOMENNA jonkin mittainen kävelylenkki ja sellainen leppoisan joutava sunnuntai. Ensi viikko tuo kuitenkin taas jotain vänkää tullessaan. ■