kivi.jpg

LAUANTAIAAMUNA ei aurinko näyttäytynytkään töihin kävellessä, tosin ei tainnut olla nousemassakaan vielä siihen aikaan. Töissä riitti mukavasti vilskettä kaikille kolmelle. Parasta päivässä varmaan oli (kotiinpääsyn lisäksi) kun tuli asiakkaaksi niin komea ulkomaalainen mies ja pyysi multa apua ostoksiin. Hänessä kyllä kieltämättä silmä lepäsi :)

KOTIIN tulin kaupan kautta ja kotona iltapäiväkahvien jälkeen otin päivätirsat. Sen verran paljon sai mennä edestakaisin töissä että pikku lepo oli paikallaan. Illalla en tehnyt muuta kuin katsoin Netflixiä.

TÄNÄÄN suuntasin kaupungille kun oli puolison kanssa perinteinen kirpparikierros ja sne jälkeen mentiin syömään. Heittäydyttiin hurjiksi ja tilattiin kasvisburgerit. Yllättävän hyviä olivat, ei kaivannut lihapihviä sämpylän väliin. Ja kun kerran tälle linjalle oltiin lähdetty, niin jälkiruuaksia lämpimiä munkkeja, hedelmiä ja suklaakastiketta. Ja munkitkin oli paikan päällä paistettuja ja hyviä. Kulinaristinen kokeilu kannatti. Sapuskan jälkeen käytiin kaupassa, mä ostin tarpeet huomiseksi; pistän hernekeiton porisemaan päivällä kun on vapaapäivä. Tai pesen mä pyykit ja aloitan sen yhden opuksen taiton mutta pakollisia menoja ei taida olla.

KOTIIN päästyä otin työn alle sen nettisivuston päivityksen. Muutaman kerran noiduin kun päivitysten lähettäjä ei ollut osannut laittaa asiakokonaisuuksia yhteen vaan piti poukkelehtia takaisin jo muokattuun osaan tekemään sinne lisää muutoksia. Tosin hän on ensimmäistä kertaa näitä laittelemassa joten laitoin sen kokemattomuuden piikkiin.

KATSOIN taas pari jaksoa Netflix-sarjaa, ja kun kävin keittiössä telkkarin sulkemisen jälkeen valmistelemassa aamupalan, vilkaisin samalla lämpömittaria. Siinä komeili -14 asteen pakkaslukemat! En ole viitsiyt seurailla pahemmin sääennusteita, ja kyllähän tuo melkoisesti yllätti. Piti tarkastaa sääennuste onko moisia lukemia luvassa enemmänkin, mutta kyllä huomisiltana pitäisi olla lauhtunut taas inhimillisempiin lukemiin. Tulevalla viikolla maksimissaan -5 astetta pakkasta joten tarkenee ilman lisäkerroksia tallustaa töihin ja sitten pimeässä illassa takaisin kotiin. Mutta nyt peiton alle ja kirja mukaan. ■