tria.jpg

EILEN oli aamupäivällä paöaveri lounaan merkeissä. Söin lounaaksi salaatin mutta täytyy todeta että parempiakin on tullut syötyä. Kaiken lisäksi erilaisia salaatinlehtiä oli niin julmetusti ettemme edes jaksaneet syödä kaikkia. Onpahan tullut senkin paikan salaatit testattua. Mukava oli liikkua kaupungilla kun ei satanut vettä, pystyin ihan rauhassa käymään kaupassa. Kotiin tultua oli vielä muistion kirjoittaminen kokouksen muistiinpanojen pohjalta. Parempi kirjoittaa se heti tuoreeltaan niin muistaa kaiken. Jopa omat merkintänsä.

TÄNÄÄN aamupäivällä paistoi aurinko. Olipa ihme pitkästä aikaa. Sain istua pihalla ja jutella "kukkamummon" kanssa. Iltapäivällä alkoii taivas harmaantua joten oli turvallisinta siirtyä sisätiloihin. Tarkastin sähköpostin ja siellähän olikin taas yksi vähän isompi homma odottamassa. Aloittelin sen ja jatkan sitä huomenna kunhan kotiudun.

EI ollutkaan ihan poutapäivä vaan alkuillasta alkoi sataa, enemmän tai vähemmän kuuroluonteisesti. Kai se on uskottava että lähes olematon kesä alkaa olla ohi.

HUOMENNA on polilla käynti. Katsastetaan joko tikit otetaan pois. Voi olla että toisen varpaan tyngästä lähtee tikit kun se ei enää ole verta vuotanut, ukkovarpaan siteissä on vielä hiukan verta. Tulee siis varmaan vielä toinenkin käynti polille ellei sitten tk:ssa poisteta loppuja tikkejä. 

KUMMASTELIN Netpostissa kun peräkkäisinä päivinä tuli laskut sairaalasta. Mutta selvisihän se. Toinen oli heinäkuun lopulta ja toinen oli tästä operaatiosta missä varpaat lähtivät. Kumman kauan vaan kesti ennenkuin tuli se edellinen, melkein kuukausi ennen kuin saivat laskun liikkeelle. Tänään oli taas pankkipäivä, joten nekin tulivat molemmat maksettua samalla kertaa.

VIIKONLOPUKSI poutaisempaa luvattiin juuri telkussa. No toivottavasti. ■