rain2.jpg

EILISAAMUNA oli mukava lähteä liikkeelle kun vaihteeksi olikin pilvistä ja vettä ripeksi juuri sen verran että huomasi. Tarkeni silti shorteissa ja ilman takkia. Piipahdin kysymässä mainoksen tietoja, mutta sen valmistuminen menee ensi viikon alkuun, kun kaikkea tarvittavaa infoa ei vielä ollutkaan. Enköhän mä ehdi sen ennen juhannuksen viettoon lähtöä tehdä. Tai oikeastaan pakkokin kun muutoin se menisi elokuun alkuun asti.

EILISILTANA oli pyykkipäivä. Tai ilta. Alkoi olla sen verran paljon pyykkiä, että päätin pesaista pois. Eipähän tarvitse lauantaina olla pesemämässä. Lauantaille olen kaavaillut siivousta kun ensi viikolla alkavat remonttimiehet taas kierrellä asunnoissa. Ja kun en välttämättä ole itse paikalla kun käyvät niin on mukavampaa kun kämppä on kutakuinkin siisti kun tulevat.

ILLALLA yritin katsoa yhtä elokuvaa, mutta se oli niin tylsä että piti jättää kesken. Otin katseluun Supernaturalin kauden 12, kun sitä en ole katsonut. Hömpäähän se on mutta menettelee. Katsoin kolme jaksoa ja sitten siirryin peiton alle.

AAMUYÖSTÄ heräsin siihen kun tuuli raivosi ja riehui ulkona ja jonkin verran satelikin. Helppo kuulla kun oli iso ikkuna auki. Piti käydä laittamassa ikkuna kiinni ja kömpiä sitten takaisin peiton alle. Aamulla herätessä sama meno jatkui. Lämpömittari näytti seitsemää astetta, mutta tuuli sai sen tuntumaan alhaisemmalta kun kävin pihamaalla tarkastamassa tilanteen ennen liikkeellelähtöä. EI tarjennut shorteissa eikä pelkässä t-paidassa vaan piti etsiä takki päälle. Vettä onneksi tuli sen verran vähän ettei kastumaan päässyt, eikä sateenvarjo siinä kelissä olisi kauaa ehjänä pysynyt. Piti käydä apteekissa tankkaamassa lääkevarantoja. Nyt on taas parin kuukauden tarpeisiin.

HUOMENNA lähden pariksi päivää pois omista nurkista. Onneksi pilvet ovat hävinneet ja aurinko paistaa, joten voipi olla että huomenissa päästään grillaamaan. SItä kun ei kovin montaa kertaa ole vielä päässyt tekemään tämän kevään/alkukesän aikana.

ILLALLA voisin yrittää löytää jonkun leffan katsottavaksi. Jos ei mitään katsomisen arvoista tunnu löytyvän niin mennään sitten Supernaturalilla muutaman jakson verran. ■