penkki.jpg

AAMUPÄIVÄN satoi taas lunta ja ihan kunnolla. Kuinka aikaisin se oli alkanut, siitä ei ole havaintoja, mutta melkoisesti oli tupruttanut jo siihen mennessä kun sälekaihtimet avasin. Puolen päivän aikaan taivas alkoi kirkastua ja iltapäivän paistoikin aurinko. Sen verran piti liikkua ulkona, että kävin lähikaupassa hakemassa kahvimaitoa. Sitä kun en eilen muistanut ostaa.

TERVEYSKESKUKSESTA soiteltiin aamupäivällä, että sopisiko mulle mun huomisen ajan siirtäminen torstaille? Siellä kun on henkilökuntavajausta. Kyllähän se mulle sopi. Olisin voinut kyllä pitää huomisenkin ajan, mutta olisin joutunut odottamaan vuoroani ties kuinka kauan. Ei kai tuo yksi päivä nyt haittaa hoidon kanssa. Ja perjantaina menenkin sairaalaan kontrollikäynnille.

SÄHKÖPOSTIIN tuli palaute siitä kortista jonka viikonloppuna tein. Olin ehkä ymmärtänyt väärin sen millaisen kortin he haluavat, vaikka kieltämättä viestissäkään ei asiaa erikseen tuotu esille. Eihän noiden kahden tekemisessä kauaa mennyt, kun arkistolevyllä oli vuoden 2016 versiot, joista toiselle riitti yhden tekstirivin ja sanan poistaminen, ja toiseen piti lisätä kääntöpuolelle kolmannesta kortista tiedot. Laitoin taas nähtäväksi. Josko nyt olisi niin kuin pitää.

HUOMISEN ohjelmassa on kaupassa käynti. Sen verran tankkaan taas että torstaina voi tulla haavahoidosta suoraan kotiin. Viikonloppua varten sitten perjantaina tai lauantaina. Sairaalan aika onkin jo melkein aamulla, eli sieltä voisi tulla marketille ja ostaa jotain viikonloppua varten. Vähän olen pyöritellyt ajatusta että tekisin kaalilaatikkoa. Onhan siinä oma työnsä kaalin silppuamisessa mutta on se vaan niin hyvää.

TÄNÄÄN pitää varmaan etsiä joku leffa katsottavaksi. Saapa nähdä meneekö syteen vai saveen. ■