camera.jpg

EILEN ei mitään sen ihmeempää tapahtunut, aamusella muistin käydä viemässä pissanäytteen labraan. Vielä en ole katsonut OmaKannasta joko tulokset näkyisivät siellä, voisin huomenna muistaessa kurkata sinne. Olettaisin että perjantaihin mennessä viimeistään näkyvät.

TÄNÄÄN piti aamulla neuvoa Dropboxin käyttöä puhelimessa, mutta kun mentiin askel askeleelta eteenpäin niin homma alkoi luonnistua. Näkyihän tuolla mulla sitten iltapäivällä että tavaraa oli laitettu. Ovat lähinnä varmistuskopioita kun valtaosa aineistosta on myös CD-levyillä tallessa. Mutta aina parempi mitä useammassa paikassa ovat varmistukset.

ILTAPÄIVÄLLÄ vaikka taivaalle vähän väliä kertyikin uhkaavan mustia pilviä, päätin lähteä tallentamaan katoavaa kaupunkia ja kuvaamaan sitä muuten vaan. Pari tuntia meni kierroksessa, mutta sain kuvattua kaikki ne kohteet jotka halusinkin. Eräästä kohteesta oli viime vuoden elokuussa otettu kuva, jossa pienimuotoinen purku oli alkanut ja nyt sain samasta paikasta uusia kuvia, kun purkutyöt ovat kunnolla vauhdissa. Eräs toinen kohde olikin jo maalikuulta 2016, ja uusi rakennus on jo noussut sen tilalle. Tykkään tallentaa katoavaa kaupunkia, näkee sitten vuosien päästä miten paikat ovat muuttuneet. Kuvasin myös yksityiskohtia joistakin mielenkiintoisista kohteista, niin että kuvassa on vain juuri se kohta joka teki siitä ottamisen arvoisen.

VAIKKA taivaalla siis näkyikin mustia pilviä vähän väliä, ei kuitenkaan satanut kertaakaan päivän mittaan. Auringossa alkoi itseasiassa olla jo kuuma. Ihan tarpeeksi lämmintä mun makuuni.

TÄMÄN illan ohjelmassa oli vaihteeksi pyykinpesu, nyt ei tarvitse lauantai-iltaa kuluttaa siihen. Seuraavaksi iltakahvit tippumaan ja jokin leffa katsottavaksi. ■