puolukat.jpg

TORILLA tuli käytyä päivällä. Nyt on puolukoita ainakin loppuviikoksi. Ostin kolme litraa eivätkä edes olleet kalliita, 1,50 euroa litra. Pitänee loman jälkeen käydä ostamassa lisää, kymmenen litraa voisi olla sopiva määrä. Ja syksyllä tulee sangollinen (kun jo kesällä annoin tilauksen poimijalle), taitaa sekin olla kymmenen litraa. Taitaa käydä niin että osa pitää varastoida kakkosasunnon pakastimeen. Mustikoitakin voisi harkita ostaa jokusen litran. Ja nyt kun taas on mansikoitakin tarjolla, niitäkin hiukan lisää. Ne tosin ovat mukavasti hinnoissaan.

KÄSIVAIVASTA huolimatta sain kirjan väännettyä kasaan ja laitettua katsottavaksi vielä ennen virka-ajan päättymistä. Illalla tuli kaksikin sähköpostia, toisessa kiiteltiin nopeasta toimituksesta ja toisessa luvattiin vielä oikolukea se. On mulla perjantai-iltapäivään asti aikaa tehdä korjauksia, jos tarve vaatii. Mainokseen en ehtinytkään kajota tänään.

KYLLÄ tuo käsi/olkapää vaan kiusaa. vaikeaa nostaa vasen käsi olkapään korkeuden yli. Ja kun käsi pitää olla koukussa näppäimistöä käyttäessä, kyynärpäästä säteile kipua kohti rannetta. Helpompaa kirjoittaa vain oikealla kädellä. Kohtuullisen nopeasti onnistuu niinkin. Nukkuessa ei voi pitää kyynärpäätä suoraan patjaa vasten, vaan käsi pitää nostaa rinnalle tai reidelle, kun tapaan nukkua selälläni. 

HUOMENNA alkaa syksyn kokouskausi. Melkoisesti on tavaraa esityslistalla, joten ihan heti ei sieltä kotiin pääse. Taitaa 5 - 6 kokousta ehtiä olemaan tämän vuoden puolella. Onneksi ei tarvitse kokouksissa toimia sihteerinä :) ■