train.jpg

Lauantai-iltana ei onneksi satanut, joten pikkujoulujen ohjelmanumero toteutui. Taisi kyllä ollakin paras osa koko illassa. Ruoka ei nyt ihan huippua ollut, mutta ei pahimmasta päästäkään. En viitsinyt jättäytyä pois, kun kerran olin jo ruokailun maksanut. Tosin meinasi mennä tylsän puolelle ruokailun jälkeen, joten siirryin ravintolan käytävälle oluen kanssa ja rupattelin tuttujen ja tuntemattomien kanssa. Onneksi taksi tuli juuri tilattuun aikaan niin pääsi kotiin. Kyllä mua pyydettiin jatkoille ravinteliin mutta ei ollut sellainen fiilis. Kotiin päästyä latasin puhelimesta videot Facebookiin, niin ei tarvinnut sitäkään jättää sunnuntaille.

Sunnuntaina taivaalta tulikin sitten kaikkea: lunta, vettä, räntää ja rakeita. Iltapäivällä katselin että pitää tuossa räntäsateessa lähteä palaveriin, mutta se onneksi loppui ennenkuin lähdin liikkeelle. Palaverissa käytiin läpi painotarjousta ja pohdittiin myyntihintaa, lopullisen päätöksen myyntihinnasta tekevät tietysti tekijät, mutta annoin osviittaa missä hintaluokassa liikutaan. Painotarjous hyväksyttiin. Mukava oli huomata että millaisen vaikutuksen se heihin teki, kun sisäistivät sen että siitä on lopultakin tulossa kirja :)

Sunnuntaina pistin jo päivällä uhkarohkeasti kummankin kirjan aineistot USB-tikulle, vaikka toisen kirjan vedostukseen menosta ei vielä varmuutta ollutkaan. Sähköpostin kautta ei viitsinyt lähettää, kun kumpikin tiedosto oli reilun 100 Mt. Olisi saattanut kestää lähettää ja vastaanottaa jonkin aikaa. Enkä ole varma ottaako painon sähköposti edes niin isoja liitetiedostoja vastaan. Toki olisin voinut käyttää Dropboxiakin, mutta ajattelin käydä jättämässä ihan henkilökohtaisesti, niin voin sopia vedosten hakemisenkin samalla kertaa.

Eräs kuuntelemani/seuraamani artisti julkaisee helmikuun alussa uuden levyn. Sähköpostiin tuli mainos ennakkotilauksesta. Ei se musta kallis ollut, 36 euroa Deluxe-editionista jossa on 3 CD-levyä ja DVD. Tosin kovin tarkkaan ei vielä oltu eriltelty mitä levyillä on, eikä uudelta levyltä ole vielä maistiaisiakaan. Tekee kyllä mieli tilata mutta pitää kahlata vielä netin ihmemaailmaa läpi, josko löytyi tarkempaa tietoa paketin sisällöstä. Tosin en muista edes milloin olisin viimeksi (musiikki)CD:n ostanut, niille kun tänä päivänä ei ole paljoakaan tarvetta. Toisaalta olisihan tuokin paketti mukava olla kokoelmissa kun kaikki muutkin melkein ovat.

Tämä aamu valkeni (?) yhtä harmaama kuin muutkin, paljon ei ole eroa päivällä yöllä. Kassi on pakattuna, ja vielä pitää tulostaa tarjoukset. SItten kirjapainoon ja parin päivän irtiottoon. Paluun jälkeen alkaa seuravan tilauksen työstäminen. Onneksi osa siitä tulee kuitekin vain sähköisessä muodossa. Mutta nyt pikku hiljaa menoksi. ■