hate.jpg

SYYSTÄ tai toisesta ei viime yönä oikein kunnolla saanut nukutuksi. Tuntui että uni ei tahdo tulla millään. Ja sitten kun lopultakin nukahti niin kello herättikin jo. Aamupäivä meni zombeillessa ja kahvipannulla taajaan vieraillessa, mutta jollakin tapaa sain itseni kuitenkin lopulta käyntiin.

AAMULLA olikin sen verran vilakka keli ettei shortseja enää voinut ajatella, eikä tuo päivälläkään erityisen lämmin ollut kun tuuli sen verran navakasti. Taitaa olla shortsikelit taputeltu tämän kesän osalta. Ellei nyt satu jotain lämpöaaltoa tulemaan.

ILTAPÄIVÄLLÄ oli palaveri työn alla olevaa kirjaa koskien. Kirjan toimittaja soitteli aamulla, että voisinko tulla jo puoli tuntia aiemmin kuin muut, niin voidaan käydä korjauksia etc läpi, kun "muilla ei ole kokemusta toimistustyöstä". No mä menin puoli tuntia aiemmin, ja loppujen lopuksi palaveri kesti 2½ tuntia! Suurin vääntö tuli viimeisen puolen tunnin aikana, kun käsiteltiin kantta. Jokaisella oli oma näkemyksensä ja muutoksia keksittiin vähän väliä. Siitä kuitenkin lähdettiin että mun tekemä kansiehdotus on pohjana, jota hiukan muokataan. Annoin aikaa tämän viikon perjantaihin toimittaa ehdotus heidän näkemyksestään kanneksi. Tai oikeastaan millaisia muutoksia päättävätkään sitten tehdä.

ILLAKSI otin katselulistan seuraavan leffan, Some Kind of Hate. Ja kaiken lisäksi vielä todella aikaisin, jo puoli yhdeksän aikaan. Kuului sarjaan kansikuvan ja esittelytekstin perusteella katsottava. Kyllähän tuossa verta lensi, ja tovin meni ennenkuin ymmärsi kuka siinä murhaaja oli. Loppu nyt ei ollut ehkä loogisin mutta menetteli.

VIELÄ olisi tulossa American Horror Story: Hotel. SIksi tuon leffan katselun aloitinkin ajoissa. Saapa nähdä pysyykö hereillä jakson ajan vai pitääkö mennä punkkaan jo aiemmin. Ainakin mukavasti haukotuttaa jo tässä vaiheessa. Huomenna joko tänään saatuja korjauksia tai sitten sen uuden kirjan taitto. Mennään fiilispohjalla. ■