kuoret.jpg

Aamusella tuli levynkanteen uusi kuva. Kun kaikkia biisejä ei ole vielä lopulliseen muotoon saatu, pitää odottaa että saavat biisit valmiiksi, niin päästään laittamaan levyn kannet kuntoon. Tämä on siitä mukava asiakas että maksaa mukisematta ja välittömästi, ei vasta eräpäivänä kuin jotkut muut.

Päivällä tuli myös siihen kirjaan lopultakin krjaukset. Tosin mun pitää se kansi nyt kuitenkin tehdä annetusta kuvasta. Ilmoittelin kirjoittajille päin, että homma menee työn alle vasta ensi viikolla, kun huomenissa on muuta työn alla. Eikä tällä nyt ihan tulenpalava kiire kuitenkaan ole, joten muutama päivä sinne tänne. Ja kun tämä painetaan ulkomailla, niin meneehän siinä kirjojen Suomeen saapumisessa oma aikansa.

Päivällä sain lopultakin kaikki paperit käytyä lopultakin läpi. Pelkkiä kirjekuoria tuli melkoinen kasa, ja vanhimmat paperit näyttivät olevan vuodelta 2005. Eli melkoisen kaukaa. Löytyihän sieltä papereiden seasta juttuja, joiden tallessa olosta en edes varma ollut. Ne piti nyt arkistoida koteloon, että tiedän missä ne ovat. Osa kun on sellaisia että ei ihan vielä viitsi heittää pois. Ja löytyihän sieltä yksi lehtijuttukin yli 10 vuoden takaa ja jutussa eräs kaveri oli päässyt kuvaan ja oli ainoa kuvituskuva jutulle.. Pitää toimittaa se joku päivä hänelle, niin saa pistää talteen tai tuhota. Ihan oman mielensä mukaan. 

Päivä olikin tasaisen harmaa, mutta ihan tarpeeksi lämmin kuitenkin. Aivan aamulla tosin tuntui jopa viileältä, kun puhalteli vähän navakammin. Huomennakin toivottavasti vielä hiukan viileämpää. Sittenhän ne lämpimät taitavat tulla.

Viikonlopun aikana pitäisi tehdä päätös lähteäkö Tampereelle vai ei? Ehtii sitten hyvissä ajoin varaamaan huoneen ja Onnibussi-matkat. Kyllä pieni kytö sinne edelleen on. Jos vaikka kaksi tai kolme yötä olisi niin ei kuluisi lomapäivät ihan pelkkään matkustamiseen.

Taannoin Iso-Britannian ero EU:sta sai pörssikurssit notkahtamaan, mutta onneksi vain hetkellisesti. Omatkin sijoitukset olivat muutaman päivän laskussa, mutta nyt on ollut plussan puolella jo pidemmän aikaa. Onhan se mukava katsoa kun tänäänkin oli melkein 4 prosenttia kasvua. Joka kuukausi sinne pitää sijoittaa vähintään 50 euroa, joinakin kuukausina menee enemmänkin. On jo monesti tehnyt mieli myydä kaikki osakkeet ja lähteä humputtelemaan jonnekin ulkomaille, mutta onneksi ei ole sitä tullut tehtyä. Kun nyt vielä jaksaa seuraavat 10-15 vuotta katsella kurssien kehitystä ja sijoittaa aina hiukan lisää, niin sitten olisi isompi summa millä reissata.

Ensi keväälle on mahdollisesti tiedossa vähän isompi elämää muuttava tapahtuma. Varmaa päätöstä en suuntaan enkä toiseen ole vielä tehnyt, mutta asioita jo vähän selvitellyt. Kyllä se sitten ennen kesää ratkeaa, tapahtuuko se. Onpahan jotakin mitä miettiä jos ei muuten saa aikaansa kulumaan. ■