talvi.jpg

TIISTAIN ja keskiviikon paistoi aurinko - ihan vain lomasen kunniaksi. Yllättävän kylmälle tuntui pitkästä aikaa kuuden asteen pakkanen. Niin kylmiä päiviä ei vielä ole ollutkaan. Mutta kyllä tarkeni kun liikkui. Tai eihän me paljon muuta kuin kauppaan seikkailtiin, ei edes muistettu miettiä että olisi jonnekin voinut mennä vaikka grillaamaankin. Tänään aamu olikin taas harmaa ja sumu viipyi pitkälle yli puolenpäivän. Iltapäivällä aurinko paistoi muutaman tunnin ajan ettei koko ihan harmaa sentään ollut.

EILISILTANA kotiin tullessa palelsi, ja olo tuntui hiukan kuumeiselta. Niinpä söin pikaisesti ja painuin peiton alle kun kellokin kuitenkin oli jo sen verran että saattoi ajatella nukahtavansa. Sen verran tuntui viileältä että piti poikkeuksellisesti nukkua t-paidassa ja boksereissa. Aika äkkiä mä nukahdin ja heräsin vasta tänä aamuna. Ei edes täysikuu valvottanut.

TÄNÄÄN kun ei ollut pakko lähteä kauppaan päätin pysytellä kotona. Aamupäivä meni huopaan kääriytyneenä telkkaria katsellen, iltapäivän puolella alkoi palelu loppua joten saatoin istua koneellakin. Huomenna pitää mennä hankkimaan niitä hautakynttilöitä, eilen meni kotiintulo sen verran myöhään etten enää viitsinyt lähteä niitä etsimään.

PÄIVÄLLÄ tuli ensi viikon kokouksen esityslista ja liitteitä oli ihan mukavasti. Onneksi ne saa tablettiin niin ei tarvitse moista paperinivaskaa tulostaa. Tosin ensi viikolla olisi toinenkin tapahtuma samana iltana kuin kokouskin on, joten vielä muutaman päivän pähkäilemään kummassako sitä illan viettää. Kokous tulee tällä kertaa takuuvarmasti venymään, sen verran on asioita listalla. Mutta onhan mulla koko viikonloppu aikaa tehdä päätös.

VIELÄ ei kuulunut siitä nettisivujen tarvitsijasta mitään, onkohan mahtanut ehtiä tutkia ja selvitellä millaisen paketin haluaa. Jossakin vaiheessa kuuluu kyllä, se on varmaa. ■