plan1.jpg

AAMULLA tuli tieto että korjaukset olivat OK. Sitä myöten lähti lasku eteenpäin ja työkansio arkistoon.

PÄIVÄLLÄ puolestaan tuli tietoa uusinta julkaisua koskien. Taittoaikaa on maksimissaan kolme viikkoa. Pitikin päivällä alkaa suunnitella ulkoasua ihan kynällä ja paperilla. Useamman paperin sai tuhrata ennenkuin edes tuli mitään josta voi alkaa kehittelemään. Samassa viestissä oli maininta, että toimittaja soittaa ilmeisesti huomenissa ja käydään vielä julkaisua läpi. Toivottavasti ollaan edes suurin piirtein samaa mieltä asioista. Tai sitten hän saa laittaa jotain omia ehdotuksiaan joita voidaan käyttää sellaisenaan tai muokaten. Murehditaan sitä huomenna.

YKSI mainoskin piti huitaista päivällä kasaan. Alkuperäinen jonka pohjalta lähdin tekemään oli mustavalkoinen A5 ja siitä piti saada värillinen A4. Alkuperäisestä jäänyt oikeastaan muuta jäljelle kuin teksti.

KOINPAHAN yllätyksen kun iltapäivällä kävin kauempana kaupassa. Muutama päivä sitten kuljeskelin samaa reittiä ja sain muutaman mukavan syksyisen valokuvan (kun aurinko sattui paistamaan). Vaikka tänään olisikin aurinko paistanut, ei siitä enää kuvaa olisi saanut: siellä oli pistetty puuta nurin ihan urakalla. En kyllä tarvetta moiselle ymmärrä kun eivät ne olleet edes näköesteinä millään tavalla. Viisaita ovat jotka noista päättää. ■