vh13.jpg

ALKUVIIKOLLA oltiin pari päivää siivoamassa siskon asuntoa. Kyllä sitä ihminen vaan ehtii kerätä paljon tavaraa ympärilleen, ja osaa ei edes koskaan käytetä kuin kerran. Toistakymmentä jätesäkkiä vietiin roskiin, makuuhuoneeseen kerättiin tavaraa joka annetaan kierrätykseen ja muutama kalliimpi tavara laitettiin myyntiin. Mutta vielä on kaappeja tyhjentämättä.

TÄNÄÄN oli taas vaihteeksi toimistopäivä.

HUOMENNA käydään puolison kanssa kahvilla siskonsa siunaustilaisuuden muistoksi ja mä käyn samalla reissulla vielä palauttamassa siskonsa työpaikan henkilökortit ja avaimet. Perjantaina puolestaan käyn kysymässä milloin ehtisi auto tullaan hakemaan lahjoitettavat tavarat, ja lauantaina menen pahvilaatikoiden kanssa asunnolle ja pakkaan astioita pois. Osa niistäkin joutaa roskiin. Paluumatkalle ajattelin ottaa tekolimoviikunan (sellaisen 1,8 m korkean) muistoksi siskostansa.

TÄNÄÄN kotoa lähtiessä kuului asunnostani kolinaa ja työskentelyn ääniä eli kyllä siellä taas jotain tehtiin.

KELIT on mitä sattuu, on tullut lunta, vettä ja räntää ja lämpötila sahaa nollan kummallakin puolella asteen parin verran. Pysyis nyt parissa pakkasasteessa niin olis hyvä. ■