busy.jpg

KAIKENLAISTA pientä väkerrettävää on riittänyt joka päiväksi. Edelleen tekeillä olevaan kirjaan ei vieläkään ole kuvia kuulunut, mutta en ole viitsinyt kiirehtiäkään niitä. Tulevat kun tulevat. Sen verran maltoin kuitenkin pysyä pois koneelta, kun kaveri soitteli eilen ja kysyi ehdinkö päivällä lounaalle. Hän haluaa tarjota kiitokseksi siitä että annoin puhelinneuvontaa, kun kone takkuili eikä oikein tahtonut toimia. Onneksi se hoitui puhelimitse niin ei tarvinnut reilun 10 kilometrin päähän lähteä. Käytiin syömässä kreikkalaista, ja sitten vielä pari siideriä terassilla jälkiruuaksi. Hänellä kun oli vapaapäivä niin saattoi ottaa.

TÄNÄÄN puolestaan käväisin parturissa (ajan tilasin jo viime viikolla, mutta oli niin täyteen varattu että sain vasta tälle päivälle). Nyt kelpaa kuljeksia taas jonkun aikaa ihmisten ilmoilla. Ja viikon päästä olisi risteilylle lähtö. Tosin sinne lähtö on vielä hiukan epävarmaa, huomenna pitäisi tulla puhelu joka toivottavasti selventää ensi viikon ohjelmaa. Jos huonosti käy niin ei mennä risteilylle ja muutenkin taitaa olla elämä aavistuksen rajoittuneempaa jonkin aikaa. Tai tiedossahan se oli että operaatio on tulossa, nyt on vain enää ajankohta avoin. 

SÄÄT ovat suosineet, ei ole tarvinnut sateenvarjoa eikä shortseja pidempiä. Viikonlopuksi on kyllä luvattu kunnon myräkkää mutta jos se jääkin taas pelkäksi pihaukseksi. 

TELKKARISTA ei edelleenkään tule mitään katsomista eli mennään taas katsomaan löytyiskö joku leffa katsottavaksi. ■