miess%20copy.jpg

TÄNÄÄN oli se haavahoito. Tavanomaiseen tapaani istuskelin odottelemassa samassa paikassa kuten aina ennenkin. Noin kymmenen minuuttia varatun ajan jälkene tuli aivan uusi hoitaja kyysmään minua nimeltä, ja ohjasikin aivan eri huoneeseen. Oli edelleen pulaa hoitajista, joten hänkin oli tullut toisesta kerroksesta avuksi "minun kerrokseeni". Keroti että joutuu hakemaan vakihoitajani huoneesta tarvikkeita, joten laitetaan sillä aikaa puudutus vaikuttamaan. Ihan mukava nuori naisihminen oli tämä hoitaja, ja tuli siinä hoidon lomassa juteltua kaikenlaista. Hyvin teki hommansa, ei sattunut yhtään.

PIHALLA tilasin kumijalan päästäkseni aamutossuostoksille. Kuskina oli nuori puhelias nainen, joten matka meni mukavasti rupatellen. Ahdistaa istua taksissa jonka kuljettaja ei tunnu saavan sanaa suustaan. Tämän kuskin kanssa ehdittiin kyllä käydä läpi kaikenlaista. Kaupassa suuntasin suoraan kenkäosastolle katsomaan olisiko siellä Reinoja tai jotakin vastaavaa. Ja olihan siellä ja riittävä isoa kokoakin. Piti ottaa taas pari numeroa isommat kun sinne tulee se geelipohjallinen, ja vasemmalle jalalle on hyvä olla hieman väljempi jalkine.

KUN kerran olin isojen kauppojen äärellä, päätin samalla käydä hakemassa muutaman kukkaruukun alusvadin ettei tarvitse tasseja käyttää. Ostin kolme pienempää ja pari isompaa niin jää muutama varastoon. Eilen nimittäin hain paketin jossa oli huonekuusi ja anopinkieli. Mukava kukkakauppa joka lähettää joitakin kasveja ihan postipaketteina. Lähinnä sellaisia joiden voi odottaa selviävän kuljetuksesta. Ja kun niiden hinta oli ihan jotain olematonta, niin pakko ne mun oli ostaa.

PITKÄSTÄ aikaa pysähdyin sitten vielä peliautomaatille. Takin taskuun oli kertynyt kolikoita, joten päätin pelata ne pois. Sijoitin automaattiin 5,20 euroa, ja välillä pelirahaa oli vain euro jäljellä kun taas tuli voitto. AInakin siinä pelasin, ja parhaimmillaan voittoja oli yli 80 euroa. Pelasin kuitenkin vielä sen verran että ulosotettavaksi jäi 60 euroa. Ihan mukava potti tuolla viidellä eurolla.Takki painoi paljon enemmän kuin kauppaan tullessa.

voitot.jpg

KOTONA laitoin uudet alustat kukille ja iltapäivän kaurapuuron. Asettauduin nojatuoliin lukemaan, kun tuo yksi kirja pitäisi saada loppuun. Jossakin vaiheessa huomasin että minua palelee, ja arvelin vain kylmettäneeni itseni kun odotin kaupoilla bussia kotiin päästäkseni. Hain huovan ja jatkoin lukemista, ja jossakin vaiheessa olin nukahtanut. Illemmalla ennen päivällistä oli verensokerin mittaus. Mittari näytti lukemaa 4,9. Niin alhaista lukemaa mulla ei koskaan ole ollutkaan, ja alkaahan tuo olla jo paastoarvoissa. Ilmankos paleli. Söin ensiavuksi mandariinin, niin että vähän tuli sokeria elimistöön. Reilun pari tuntia päivällisen jälkeen oli taas mittaus, ja tällä kertaa mittari näytti lukema 8,0 eli ihan OK arvo ruokailun jälkeen. Vielä yksi mittaus tuossa muutaman tunnin kuluttua niin on tämän päivän mittaukset tehty. Ja viikon. Seuraavan kerran vasta maanantaina.

HUOMENNA pitää herätäkin aiemmin kun pitää olla sairaalassa jo aamusella. Tänään en leffoja etsi vaan yritän päästä kirjan lähemmäs loppua, jos huomisiltana sai sen luettua loppuun asti. On jo myöhässä pari päivää mutta olkoot, kyllä mä sen loppuun haluan lukea. Palautan sitten lauantaina ja käyn maksamassa samalla myöhästymismaksut. Ja samalla kertaa pitää muistaa pyytää se PIN-koodi, että voin jatkossa uusia verkossa lainani. ■