snow.jpg

YÖN tunteina oli lumisade ehtinyt tännekin. Sen verran oli satanut lunta että saattoi sanoa maan olevan valkoinen. Lunta oli tullut sentti pari. Kyllä sitä vielä hieman sateli kun ikkunasta kurkistin aamukahvia laittaessa mutta melkoisen märältä sade näytti. Ja pianhan tuo muuttuikin rännäksi. Jäin siis suosiolla odottamaan että se muuttuisi edes vedeksi ennenkuin lähden liikenteeseen.

LUESKELIN lehdet ja tarkastin postit. Olikin tullut viesti kuvien tuojalta että voisi huomenissa käydä tuomassa kuvia. Vastasin että suurinpiirtein mihin aikaan niin tiedän olla kotona. Sade loppui joten saatoin lähteä kauppaan. Koko lailla sohjoksi oli se vähäinen lumimäärä jo muuttumassa. Vaikka tiesihän sen ettei tämä lumi vielä pysyvää ole. 

KAUPASSA tuli jonkinasteinen oikosulku enkä oikein keksinyt mitään ihmeempää kokattavaa, joten päätin tekaista makaronilaatikon niin ei tarvinnut sen kummemmin miettiä. Ainekset koriin ja kotia kohti. Bussi olikin yllättävän täynnä tällä kertaa, ja mä parkkeerasin luuni erään vanhemman rouvashenkilön viereen joka aloitti keskustelun kysymällä onko mun jalassani jotain? Siinä sitten keskusteltiin sairauksista matkan aikana. Menihän se matka niinkin. Tänään muuten oli ensimmäinen päivä kun liikuin kaupungilla ilman kyynärsauvaa, olisin varmaan sen voinut jättää aiemminkin pois mutta se tarttui ovenpielestä mukaan ihan vaistomaisesti. Johan mä pihapiirissä kuljeskelin pitempäänkin ilman sitä. Ja ihan hyvin ellei paremminkin sujui liikkuminen kuin sauvan kanssa. Pitäisi käydä palauttamassa se ja se erityiskenkä kunhan saisi sen verran itsestään irti.

SÄHKÖPOSTIIN oli tullut kaupassakäynnin aikana vastaus että huomenna puolenpäivän aikaan olisi uusia kuvia tulossa. Eikä vieläkään viimeisiä. Oli tullut myös kirjapainosta viestiä  - sinänsä mielenkiintoista että lauantainakin hän lukee työpostiaan - että voisinko laittaa kannesta sellaisen version josta on poistettu ulommat leikkausmerkit? Pinako mä sellaisen tekaisin ja laitoin eteenpäin. Hetken päästä tuli jo vastaus että näyttää sellaiselle kuin hän halusikin ja palataan maanantaina asiaan. Maanantaina pitäisi tehdä julkaisusta vielä verkkoversio niin sitten se alkaisi olla laskun laittoa vaille valmis. Pyöräytin siinä seuraavaksi makaronilaatikon sillä omalla perinteisellä reseptillä. Onpahan huominenkin sapuska valmiina.

TÄLLE illalle on ohjelmassa ainakin se vielä katsomatta oleva Amityville, sitten olen nähnyt tarpeeksi niitä. Kovin suuria en tältäkään leffalta odota. Ja jos ei punkka kutsu niin voisin katsoa vaikka sen BladeRunner-animaation. Muutoin huomenna, kun on toinenkin leffa huomiselle. ■