time-runner-2.jpg

Kännykkä piippasi kello 20.15 että on tullut sähköpostia. Vilkaisin ja siellä oli maanantaiksi tarvittavan julkaisun aineisto. Mitä nyt viestissä oli eräälle työryhmän jäsenelle kysymys "laitoithan kuvat?" No ei ollut viestiä jossa olisi ollut kuvia. Tässä vaiheessa kun on tulossa aluksi vain sähköinen versio (PDF), pystyn kyllä Wordin dokumentista ottamaan kuvat sitä varten. Painettuun laitokseen haluaisin alkuperäiset kuvat jotta painojälki olisi parempaa. Katsotaan tuleeko. Kävin kuitenkin tallentamassa docx'n koneelle mutta saa jäädä huomiseen ennenkuin sitä alan ihmetellä.

Päivällä kulutin muutaman tunnin yhden arkistolaatikon tyhjennykseen, ei se vielä ole kuin puolillaan, ja sivussa on kasa joka pitää käydä tarkemmin läpi, mutta kyllä silti silppuri kävi kuumana. Automatiikka katkaisi virran joten jätin sen jäähtymään ja jatkan sitä hommaa taas jossakin vaiheessa.

Huomiselle ja sunnuntaille on kaksi vaihtoehtoa: joko istun huomenna koneella niin kauan että saan opuksen kasaan tai sitten teen suunnilleen puolet ja jatkan sunnuntaina loppuun. Olisi se mukavaa päästä uloskin jos ja kun aurinko paistaa ja on lämmin. Voisin käydä käyttämässä yhden kertakäyttögrillinkin. Mutta pitää huomenna edetä ihan fiilispohjalta. Jos tuntuu siltä että taitto etenee sutjakkaasti niin sitten pitää antaa mennä vaan.

Ensi viikko on taas aika repaleinen. Maanantaina on päivällä yksi palaveri, keskiviikkona saan ilmeisesti noutaa kirjat painosta ja illaksi on vielä kokous. Siihen isompaan kirjaan liittyen luulen että aikovat itse saada aineiston kasaan kun ei vieläkään ole kuulunut mitään. Ja jos nyt sattumoisin ensi viikolla ottaisivatkin yhteyttä, joutuisin miettimään onko aikataulussa enää tilaa. Varsinkin kun kahden viikon kuluttua jään lomalle.

Nyt etsimään jotain katsottavaa verkon syövereistä kun telkku ei taas tarjoa mitään järkevää. ■