Kolme päivää töitä takana loman jälkeen. Tiistai meni vielä kokolailla käynnistellessä, vasta illan parina viimeisenä tuntina alkoi vanha vire löytyä. Keskiviikkona jo huomattavasti paremmin. Tänään olikin sitten taas palaverin aikana. Syksyn aikana otetaan käyttöön tiimit ja tiimityö - ja paljon muuta. Tosin nämä uudistukset eivät enää minua kosketa, olen silloin pois firmasta. Hieman kyllä epäilyttää miten se mahtaa todellisuudessa sujua, vaikka visiot ja ideat ovat tietenkin korkeimman johtoportaan mielestä enemmän kuin loistavia. Eipähän ainakaan riemunkiljahduksia palaverissa kuulunut.

Vielä olisi kaksi päivää töitä tälle viikolle. Lauantai-iltana on työporukan kokoontuminen. Saapa nähdä, kuinka monella lienee tukka kipeänä sunnuntaina. Ei ihan pilkkuun asti voi juhlia, kun ei ole kuin sunnuntai aikaa levätä, ja koko ensi viikko onkin mentävä varhennetussa vuorossa, kun koko viikoksi on määrätty tietty tehtävä tehtäväksi aamuisin. Johtunee siitä, että valtaosa muista jotka saman homman osaavat, tulevat vasta iltavuoroon, ovat lomalla tai ovat jo lopettaneet. Viikonloppu onkin sitten kokonaan vapaa. Ja sen jälkeen kolme päivää ja alkaa kahden viikon loma. Tosin lomalla pitää yhtenä aamuna käydä keskustelemassa viimeisen kerran yhteistyötahon kanssa, ja sitten sekin on ohi.

Huomisaamuna saa nukkua pidempään, kun remonttimiehet eivät perjantaisin tule lainkaan. Ei kuulu katolta juminää heti puoli kahdeksan jälkeen. Ja eiköhän tuo remontti nyt kuitenkin ala olla pikkuhiljaa siinä pisteessä, että keräävät viimeisetkin tavaransa ja poistuvat. Onhan tuo kohta kestänyt likimain puoli vuotta.