kuva.jpg

VAIKKA kyynärsauvan kanssa joutuukin edelleen liikkumaan, pääsee silti onneksi koneelle istumaan. Kun ei viitsi koko päivää telkkariakaan tuijottaa eikä joka päivä kelit salli pihalla olemista. Maanantaina piti mennä taksilla Kelaan kun kyytiä tarjonnut henkilö olikin estynyt iltaan asti. Eipä tuo isoa lovea kukkaroon tehnyt ja siitä pääsin ruokaostoksille samalla reissulla.

EILEN piti väsätä yksi mainos. Onneksi oili kuvamateriaali valmiina eikä tarvinnut sitä alkaa metsästämään. Laiton illalla mainoksen vielä eteenpäin niin on sekin murhe pois mielestä.

TÄNÄÄN väsäsin kaupungille anomuksen taloyhtiön puolesta. Eihän sen anomuksen kirjoittaminen iso homma ollut mutta kun piti kerätä siihen liitteitä, karttoja ja selvityksiä. Saa nähdä kuinka kauan pyörii siellä viraston rattaissa ja millainen vastaus sieltä tulee....

ERÄS tuttavaariskunta on ostanut talon Espanjasta, mutta eivät ole sitä tietoa pahemmin levitelleet. Jos meillä olisi haluja talvella lähteä viikoksi Espanjaan, niin kuulemma voisivat meille vuokrata sen asunnon ihan nimelliseen hintaan. Olisihan se mukavaa kun voisi käydä kaupassa ja kokata omassa keittiössä sitä ruokaa kun haluaa ja siihen aikaan kun haluaa. Pitää tästä vielä keskustella puolison kanssa riittäisikö meillä innostusta lähteä. Olisihan se vaihtelua.

HUOMENNA olisi tarkoitus selviytyä kirjastoon jos vaan sää sallii. Olisi mukava mennä ajoissa sänkyyn ja lukea jotakin niin alkaa nukuttamaan. Nyt tulee tuijotettua yötä myöten telkkua tai pelattua. Jalalle olis parempi pitää sitä vaaka-asennossa sen sijaan että lähes koko ajan istuma-asennossa.

ENSI viikolla on maanantaina yksi kokous (sen sain onneksi sovittua päiväsajalle), keskiviikkona on kontrollissa käynti sairaalassa ja torstaina tulee näillä näkymin vieraita. Ja varmaan kohta tulee aika sinne diabetes-palaveriinkin. Näin sitä taas palataan pikkuhiljaa arkeen. ■