rain.jpg

EILEN otin aamupäivällä urakaksi kirjoittaa se haastattelu valmiiksi. Raakatekstiä tuli hieman yli yhden A4-arkin verran, ja hienosäätämällä ja tiivistämällä tekstiä tuli hiukan alle A4, niinkuin oli tarkoituskin. Laitoin sen iltapäivällä nähtäväksi haluaako haastateltava korjata/muokata jotain ennenkuin kähdin kokoukseen. Onneksi kokouksesta oli poissa eräs henkilö, joka olisi jaaritteluillaan pitkittänyt kokousta, joten tällä kertaa selvittiin kahdessa tunnissa. 

TÄNÄÄN tuli vastaus että haastattelu menee ihan sellaisenaan, joten laitoin sen sitten taittoon. Sähköpostiin tuli kysely voisinko muokata yhtä aiemmin tekemääni käyntikorttia ja tehdä yhden uuden. Viime vuonna tein nipun pohjia tälle putiikille, ja hieman skeptinen olin olisiko mulla tuoreimmat versiot tallessa, kun tänä vuonna alkukeväällä tein uudet ja hieman muokatut kortit. Kaivelin kaikki levyt mutta tuoreimpia ei tallessa ollut. Ne hävisivät siinä kun kiintolevy sanoi sopimuksensa irti. Sain onneksi viestin mukana mallin miltä uudet näyttävät, eikä mun tarvinnut kuin kääntöpuoli tehdä uusiksi. Ja se oli onneksi melkoisen helppo homma. Tein iltapäivällä ne kaksi korttia ja laitoin eteenpäin evästeenä etä jos ovat OK, senkun lähettää tuttuun painoon tehtäväksi.

MUUTOIN sadepäivä kuluikin lehteä taittaessa. Tarjolla olisi ollut parin sivun  verran mainostekstiä, mutta torppasin sen sillä ilmaiseksi ei sellaista määrää sivuja mainoksille anneta. Kerroin että voin pienesti jonkun sivun alalaitaan laittaa ja siihen nettiosoitteen josta voi vilkuilla lisätietoja. Lisäksi jos tuon olisi laittanut olisi tullut taas ongelmia sivujen kanssa, kun tällöin olisi pitänyt nyhtäistä jostakin kaksi sivua lisää. Ja kun aineisto on jo lyöty lukkoon, eikä mitään mielekästä siihen olisi edes tainnut löytyä. Ensi viikolla pitäisi saada lehti painoon ellei mitään ihmeellistä satu ennen sitä.

EILEN paisteli aurinko, mutta jo tänään jo aamulla harmaat pilvet roikkuivat raskaina kaupungin kattojen yllä ja tuuli melkoisen navakasti. Ja tietty muisti sataa. Eikä lämpömittarikaan tainnut jaksaa kivuta edes kymmeneen lämpöasteeseen. Huomenna saisi olla hieman kuivempaa keliä kun pitäisi käväistä kaupungilla. ■