giphy.gif

Aamulla alkoi sitten sen vähän isomman kirjan taitto. Pitikin vähän säädellä marginaaleja, kun kaikki teksti oli juoksutettu sivuille, että sai varattua kuvillekin tilaa. Fontti onneksi antaa mahdollisuuden käyttää pistettä pienempää kuin nyt alustavasti olen laittanut oletukseksi. En haluaisi kamalasti kasvattaa sivumäärää, mutta ajatuksena onkin laittaa kuvat pääosin tekstipalstan levyisinä, ja nostaa muutama kuva koko sivun kokoisena esille. Eiköhän tuo parin päivän sisällä ala selvitä miltä opus tulisi näyttämään. Osa kuvista puuttuu vielä, joten niille pitää vain varata oletusarvoinen tila.

Iltapäivällä kotiin tullessa tuli muutama pisara pääosin aurinkoiselta taivaalta. Vasta illemmalla tulikin sitten melkoinen sadekuuro, ja kohta perään näkyi muutama salama ja jyrähteli. Ilmankos päivä tuntui pistävän kuumalta. Olihan tuli ihan mukavaa vaihtelua saada välillä sadettakin. Nytkin on taivas harmaa, mutta sade on taas tauonnut.

Illalla tuli puhelu voisinko äkkiä käsitellä muutaman valokuvan, jos hän laittaa ne nyt tulemaan? No kun ei mitään ihmeempiä toivomuksia ollut, niin käskin laittamaan kuvat. 15 minuuttia myöhemmin laitoin kuvat jo takaisin. Soittanee aamulla ellei ennen sitä, kelpasivatko kuvat sellaisina kuin lähetin. Voin mä niitä vielä lisää muokata jos tarve vaatii, kun ei mitään isoa ole, ja luonnollisesti mulla on natiivitiedostot tallessa.

Illalla voisin katsoa uuden sarjan, Second Chance, aloitusjakson. Eiköhän sen perusteella selviä, onko tarvetta jatkaa. Ja jos siltä tuntuu, niin etsiä jonkun leffankin. ■