iris.jpg

KYLLÄ sotkee rytmin kun pomppii iltavuorosta aamuvuoroon. Tämän viikon vaihdot ovat onneksi takanapäin, ja nyt onkin kolme vapaapäivää ennenkuin aloitetaan uusi vaihtelu. Tuleva viikko mennäänkin aamu-ilta-meiningillä eli joka toinen aamu taitaa olla niitä että herääminen on hankalampaa. Ja niistä toipumiseen jääkin vaihteeksi vain yksi päivä ennen seuraavaa viikkoa. Pääsiäisenä on onneksi viisi päivää vapaata, mutta mitähän mä teen silloin kun puolisolla on vain kaksi vapaata samaan aikaan. Pihahommiinkaan kun ei vielä pääse.

TÖISSÄ ei mitään sen kummempaa, mitä nyt pari henkilöä on asiakkaille laukonut jotain sellaista joka ei oikein soveliasta ole. Jonkinasteisia seuraamuksia ilmeisesti on kuitenkin luvassa.

KELIT ovat hellineet. Yli viiden plusasteen päivälämpötilat ovat saaneet kinokset vajumaan. Pyörätietkin ovat valtaosin siivottu talven hiekoitushiekoista, joten käveleminen niillä on mukavampaa kun ei pölise. 

TÄNÄÄN käytiin puolison kanssa torikahveilla ja katsomassa kuinka kansa vaelsi vaaliehdokas teltalta toiselle ilmaisen ilmapallon, makkaran tai hernekeiton perässä. Me kierrettiin ne kaukaa. Itse kävin tänään ennakkoon äänestämässä kun sattui äänestyspaikka matkan varrelle, lähdin sen verran aikaisemmin liikkeelle. Taitaa puoliso jäädä nukkuvien puolueeseen tänäkin vuonna. 

HUOMENNA ajattelin piipahtaa Lidlillä hakemassa taas Saskiaa ja vähän täydennystä jääkaappiin. Tämän illan ohjelmaan kuuluu Gotham.

ON jäänyt viime aikoina kirjoittelu hieman vähiin, mutta kun mitään ihmeellisempää ei ole tapahtunut niin enpä ole tännekään eksynyt.

VEROTTAJA muuten muisti: elokuussa tulee melkein kaksikymppiä veronpalautuksia eli hyvin olen verotukseni suunnitellut. ■