who.jpg

AAMUPÄIVÄLLÄ tuli tieto uusinta kirjaa koskien, että yksi kirjoitusvirhe oli vielä jäänyt. Samassa viestissä kysyttiin olenko ajatellut jättää takakannen valkoiseksi? Vastasin että olen edelleen työstämässä toivomaasi kuvakollaasia kesä- ja talvikuvista. Ei tahtonut löytyvän oikein sellaista joka olisi miellyttänyt. Päätin heittää koko ajatuksen sellaisenaan roskikseen ja poimin aineiston joukosta 15 kuvaa joista muokkaamaan jotakin. Kaikenlaisen pyröittelyn ja kääntelyn jälkeen päädyin ratkaisuun 5+4+3+2+1 jolloin sain tekstin mukavasti kuvakasauman viereen.

TÄMÄ opus alkaa olla sillä mallilla että kunhan painotarjouskierros on päättynyt, pääsee laittamaan painoaineiston jonnekin. Sen jälkeen vielä kevennetty versio PDF-tiedostosta verkko- ja sähköpostijakelua varten. 

ONNEKSI saatoin jättää tuon kuvien sovittelun hetkeksi, kun tuli taas hiukan päivitettävää eräälle verkkosivulle. Sitäkin tuli tavanomaista enemmän, mutta ei aiheuttanut paniikkia. Sen homman jälkeen olikin hyvä hetki hakea kuppi kahvia ja pitää breikki.

ILTAPÄIVÄLLÄ oli jossakin vaiheessa alakenut ripeksiä vettä. Huomasin sen kun lähdin Lidlin kautta kiertämään kotiin. Oli onneksi kevyttä tihkua, joten ei kastellut juuri ollenkaan. Nyt illan aikana lämpötila on noussut jo yli kolmen plus-asteen ja sataa hiukan reippaammin. Lumesta päästään eroon!

HUOMENNA voisi aloitella sen päivitystä kaipaavan nettisivuston työstämisen. Varmaan maanantaina saan valtaosan, ellen kaikkia päivityksiä sinne tehtyä. Sinne on tulossa muitakin muutoksia ja lisäyksiä, mutta menevät kauemmas tulevaisuuteen. ■