giphy.gif

Niin on saatu tämäkin viikko käyntiin. Aamusella ensi töikseni tein sen mukiin tulevan kuvan, tai ainakin ehdotukseni miltä se voisi näyttää. Vielä ei ole tullut vastausta, mutta toisaalta tilaaja ilmoittikin että tällä ei niin kovin hoppua ole. Veikkaanpa että tarvitsee mukit samaan aikaan kuin aikoo kirjansakin olemassaolon paljastaa. Vielä kirjasta ei tiedä kuin muutama harva ihminen.

Sähköpostiin tuli aamulla pyyntö tehdä markkinointipostikortti vanhan aineiston pohjalta. Olen aiemminkin samaan paikkaan tehnyt muotoonleikatun postikortin, joten tietysti mulla oli aineisto sitä varten tallessa. Ei tarvinnut kuin kääntöpuolelle vaihtaa tekstit ja laittaa aineisto tilaajalle nähtäväksi. Hiukan ihmetteli nopeaa toimitusta, mutta oli tietysti myös mielissään. Sielläpä on nyt painossa sekin homma.

Yllättäen ei tullutkaan mitään oikeasti kiirehommia, vaan sain rauhassa purkaa pikkutöitä sähköpostista pois. Olivat tosiaan ihan pikkutöitä, käyntikortteja ja sen sellaisia, lähinnä lisätilauksia uusille ihmisille. Eräästä paikasta pitäisi tulla jonkin sortin esite, tuli mieleen sinne pari käyntikorttia tehdessä. 

Tällä viikolla voisi tietysti taas jo ennakoida tulevaa ja tehdä kesäajan käyttäjätunnukset sille eräälle saitille. Helpompaa antaa kesä-heinäkuun voimassaoleva käyttäjätunnus, kun ei tiedä minne se maailma heittelee ja tuuli vie kesällä. Eipähän tarvitse ainakaan palata mistään tekemään tunnuksia. Viime vuonnakin taisin tehdä kaksi kuukautta voimassaolevat tunnukset.

Voisin myös kokeilla saada päivitettyä omaa CV:täkin. Perinteinen paperiversio taitaa olla kokolailla ajan tasalla, mutta visuaalinen CV kaipaa päivitystä. Voisi lisäillä sinne uusimpia projekteja, niitä kun on kuitenkin jonkin verran tullut. Ja tietysti harkintaan voisi laittaa grafiikankin muokkauksen, josko nyt jaksaa sitä alkaa miettiä. Siinä on ongelmana että sitä haluaa aina vain hioa ja hioa, eikä meinaa osata päästää irti. Laitetaan harkintaan.

Huomenna pitää muistaa laittaa sähköpostia sille eräälle taholle, jolle tein sen "valmis mielellään eilen" -julkaisun ja siihen liittyvän toisenkin. Samaan settiin olisi tulossa vielä kaksi julkaisua, ja olisi mukava saada ne pois käsistä ennen kesää. Ne kun tulee vain sähköisinä niin ovat nopeampia tehdä. Olisi mukava lähteä lomalle kun tietää, että juuri sillä hetkellä ei ole roikkumassa mitään keskeneräisiä töitä.

Mainosmassaa selatessa huomasin että mulle sopivainen imuri olisi tarjouksessa. Jaksaisinkohan mä raahautua viikonloppuna sen ostamaan? Olisi mukavampaa imuroida, kun ei tarvitsisi varoa ettei putken ja letkun liitos irtoa. En vaan vielä ole ehtinyt tai viitsinyt lähteä imuria ostamaan, mutta nyt olisi sellainen sopiva sopuhintaan. 

Eilisiltana oli tarkoitus etsiä joku elokuva, mutta se jäi. Varma lähestyvän kesän merkki on, että telkkarista ei tule mitään katsottavaa. Tänään ajattelin katso löytyisikö joku leffanpätkä jonka viitsisi katsoa. 

Välillä oli pilvessä ja välillä aurinko paistoi. Vettä ei sentään satanut. Ja ihan riittävän lämmintä. ■