vuo.jpg

EILEN tuli sähköpostiin materiaalia aika kiireellä tehtävää tiedotetta varten. Vilkaisun perusteella päättelin että ihan yksi sivu ei taida riittää, ja kun olin nostanut tekstit taittopohjalle, niin 7-sivuinenhan siitä tuli. Ja siltikään siinä ei tyhjällä tilalla juhlita. Menihän siihen useampi tunti kun sai tavallisen tylsän Word-dokumentin näyttämään paremmalta. Ehdin laittaa vedoksen vielä ennen virka-aikaa, mutta hyväksynnän tekevä henkilö on tänään vapaalla joten viimeistely jää maanantaille.

EILISILTANA alkoi jalka taas särkeä joten ei oikein voinut pitää jalkaa makuuasennossa. Piti taas istua nojatuolissa niin että särky lieveni. Valitettavasti piti ottaa särkylääkettä enemmän kuin suositeltu annos, ja kyllä siinä reilusti yli puolenyön saatoin kömpiä sänkyyn ja jopa nukahtaa siellä. Nojatuolissa nukkuminen ei tee selälle hyvää pitkässä juoksussa.

TÄNÄÄN olikin aika hoitajalle jo reilusti aamummalla. Laittoi puudutuksen ja sen vaikutusta odotellessa höpistiin niitä näitä. Lääkärikin tuli lopulta paikalle katsomaan missä mennään. Jalalle tehtiin hoito ja sain lähetteen röntgeniin, jonne pääsin suoraan hoitajan luota. Olen mä odottanutkin että koska tuo jalka kuvataan, sillä ei se ihan normaali ole. Ensi viikolla selviää miten homma jatkuu. Ihan alkuviikkoon ei välttämättä lausunto kuvista tule, mutta onhan mulla taas 3+1 käyntiä siellä. Kuvattiin sen takia, että voidaan varmistaa ettei luuhun ole pesiytynyt tulehdus. Lääkäri arveli että mikäli sellaista ei löydy niin seuraavaksi sitten verisuonikirurgille, sillä oireet viittaavat verenkiertohäiriöihin. Ja onhan mulla tulossa vielä laaja verenkuva ja silmänpohjakuvaus. Lähetteet on mutta kunhan tulisi vain ajatkin vielä.

KUNNALLISVAALIEHDOKKAIDEN vaalinumerot julkistettiin eilen, ja tänään sainkin numeron ehdokkaalle, jolle sen vaalimainoksen tekaisin. Laitoin vielä nähtäväksi että on varmasti sellainen kuin pitikin. Oli joten laitoin materiaalin kirjapainoon, niin pääsee sitten jakamaan mainoksiaan. Ensi viikon alkupuolella varmaankin tulevat. Ilmoitin painoon että tilaaja käy itse noutamassa mainokset, etten mä suotta ole siinä välikätenä. Kun pitäisi sitten taas saada ne toimitettua jonnekin.

VIIKONLOPPUNA eli huomenna pitää viimeistellä siivous ensi viikkoa varten. Ei oikein viikolla iskenyt imurointi ja luuttuaminen, ja kun päivät olivat niin repaleisia niin en edes viitsinyt aloittaa. Ja toisaalta ei jää niin montaa päivää aikaa sotkea paikkoja. Pitää maanantaina soitella sinne aspaan ja kertoa että keskiviikon olen käytännössä kokonaan pois kotoa. On nimittäin kaksi aikaa hoitajille ja sitten vielä kokous, enkä taida viitsiä siinä välissä käydä kotona kun ei siellä kauaakaan ehdi olla. Istuksin kahvilla kuluttamassa sen väliajan. Ja jos sääennusteet pitävät paikkansa niin ensi viikollahan on mitä oivimmat kelit istua ja nauttia auringosta.

KATSASTIN tuossa telkun tarjonnan: eipä oikein taas mitään. Kuinkahan monta kertaa muuten Sub/Maikkari on näyttänyt Hot Shots! - kaikkien elokuvien äiti -leffan? Riittääkö enää yhden käden sormet? Katsoin eilen sen kovasti mainostetun Riisutut, mutta en mä tiedä jaksanko seurata. Sunnuntaina kai tulee ensimmäinen varsinainen jakso, sen voisi kokeeksi katsoa, jaksaako sen jälkeen vielä seurata. Onneksi Kauhukeittiö taitaa palata torstai-iltaan.

wish3.jpg

The evil Djinn is back at again, this time wreaking havoc on the students of Illinois' Baxter University. The evil Djinn rises again in this chilling second sequel. Djinn is accidentally released when a college coed stumbles upon the tomb where he's been dormant. When she opens it, she unleashes the demon, who has plans to take over the world. 

EILISILTANA katsoin Wishmaster 3:n, kun oli jäänyt tämä "mestariteos" kokonaan katsomatta. Vaikka edelliset leffatkaan eivät mitään todellisia huippuja olleet, jäin kuitenkin kaipaamaan niistä djinnin kieroutunutta huumorintajua toteuttaa toiveet. Tässä leffassa ei samalle tasolle päästy, paikka paikoin jopa tylsistyttävän puuduttavaa katsottavaa.

The first Wishmaster was a modest success, so sequels were inevitable. But what the filmmakers behind this sequel (and the second one, too) fail to realize is the only reason the first one did well (and was so entertaining) was due to the novelty of the wishmaster himself, known as the Djinn. The Djinn was this malicious and gleefully evil creature that would grant you a wish, and then use it against you (example: If you were to wish for a million dollars, he'd probably fix it so that a suitcase full of money appeared inside your stomach - thus killing you quite horribly). The problem is, however, that once you get the general idea of what the Djinn is all about, watching him twist a poor sap's wish around tends to lose its appeal after a while.