vuo.jpg

AAMULLA oli harmaata eikä mennytkään kuin hetki kun alkoi sadella. Onneksi ohjelmassa oli Doctor Whon toiseksi viimeinen jakso niin ettei heti tarvinnut sateeseen rynnätä. Ja jakson loppuessa sadekin loppui, eli oli aika suunnata kohti kauppaa. Tietty matkalla alkoi sataa uudelleen, ja tällä kertaa hiukan enemmän. Sateenvarjo oli tietysti kotona mutta huppari oli päällä koska keli ei niin lämpimältä näyttänyt, joten hupulla sai sentään päätään suojattua. Matkalla piit hypätä bussiin kun kerran kohdalle sattui niin että ei ihan likomärkänä tarvinnut kauppaan kävellä. Ostosten jälkeen suosiolla kotimatka bussilla kun sade vain päätti yltyä.

MULLA oli erään toisen esitteen päivitys odottamassa ja kun tälläisenä harmaana päivänä ei oikein muutakaan tekemistä ollut, niin päätin tekaista sen pois kuljeksimasta. Laitoin tarkastettavaksi ja jos on OK niin saan huomenna laittaa sen toiseenkin paikkaan. Ja laskukin pitäisi muistaa laittaa.

ESITTEEN valmistumisen jälkeen ei ulos huvittanut lähteä kun satoi edelleen. Kun olin lukenut kehuja American Gods-sarjasta päätin vilkaista sitä iltapäivän ajankuluksi. Ja katsoinkin sitten kolme jaksoa. Ja loput vielä illaksi.

HUOMENNA ajattelin raahata luuni sinne labraan. Tajusin ettei mun tarvitse siellä olla ennen seitsemää ovenkahvassa roikkumassa ensimmäisten joukossa, vaan ehdin myöhemminkin. Jos menisin sinne 10 aikaan niin voisin herätä ihan tavalliseen aikaan. Ja samalla reissulla voin käydä heittämässä insuliinit ja neulat apteekkiin hävitettäväksi. Eivätpähän sitten ole kenellekään houkutuksena kun en roskiin niitä vie. Ja labrassa omaa vuoroa odotellessa voisin vaikka miettiä joko keksisin jotakin sapuskaa useammaksi päiväksi. ■