renkaat.jpg

SUNNUNTAIAAMUUN kuului tietenkin Doctor Who. Tämänkertainen jakso ei kaikkein parhaimpia ollut, mutta menetteli. Ja seuraavan jakson pätkässä näkyikin yksi upeita hahmoista joka sarjassa on ollut, Missy. Palaakohan hän (tämä Masterin naispuolinen reinkarnaatio) mukaan kuvioihin?

SITTEN oli aika siirtyä tekemään siitä kirjasta joku osanen, johon niitä karmeita kuvia voisi laittaa. Valitsin luvun johon olin merkannut melkoisen monta näitä uusia skannattuja kuvia, joten tulisi mahdollisimman edustava otos. Tosin ennenkuin pääsin taittoa aloittamaan piti etsiskellä muutama puuttuva fontti asennettavaksi. Onneksi tuolla ulkoisella arkistolevyllä oli koko Windowsin fonttikansio, joten sieltä niitä oli helppo etsiä. Yhden löytäminen olikin työläämpää kun sen tiedostonimi oli pelkkä lyhenne, eikä edes aivan looginen sellainen. Mutta kaikki puuttuvat fontit löytyivät ja sain koneelle. Valitussa luvussa olikin jo aiemmin laittamiani kuvia, jotka olin skannannut jo aikaa sitten ihan alkuperäisistä valokuvista, ja nyt kun nostin sekaan näitä rasteroituneita ja liian mustia/valkoisia kuvia, oli helppo nähdä ero. Tein kuitenkin reilut 30 sivua ja laitoin sitten PDF-tiedoston menemään.

AAMULLA aurinko paistoi mutta päivän mittaan alkoivat pilvet kasaantua. Ei kuitenkaan satanut. Ja vetenähän se sade olisi tullut, kun lämpömittari näytti yli +12 astetta vaikka aurinko ei edes kunnolla paistanut. Olisikin ollut varmaan melkoisen lämmin jos aurinko olisi näyttäytynyt. Kun ei ollut asiaa kaupoille niin menin pihakeinuun istumaan, ja kohta sinne tuli muitakin asukkaita. Siinä istuttiin pidemmän aikaa ja puitiin maailman menoa ja talon asioita. Meillä oli oma pihaparlamentti.

ILLALLA ajattelin katsoa After Lifen, ja jos en jaksa sitä seurata niin etsin jonkin leffan. On tuo leffa tullut kerran nähtyä aikoinaan. Ei se kaikkein huonompia ole, joskaan ei parhaimmiston kärkeenkään kuulu. ■