vinci.jpg

Tänään jatkuu lopultakin DaVinci's Demons. Samalla sarjan viimeinen kausi, jonka pitäisi nitoa kaikki tapahtumat yhteen. Onhan tätä odotettukin. Pitää harkita ostaako sarjan tuonne hyllyyn odottamaan hetkeä jolloin aloittaa alusta sen katsominen. Kiirettä ei vielä ole, katsotaan nyt ensin kolmas kausi loppuun.

Päivällä ei yllättäen satanutkaan joten pääsi taas lenkille. Illalla sade taas alkoi. On ollut harmaata ja pimeää jo monta päivää, mutta huomenissa pitäisi poutaantua ja jopa aurinkokin saattaa näyttäytyä, lupailivat sääennusteessa. Olisihan se mukava nähdä sitä keltaista pallukkaakin pitkästä aikaa.

Ikuisuusprojekti eteni niin pitkälle että enää on lisättävä kuvasivut muutamaan paikkaan juttujen väliin. Onneksi sain osan taitossa jo olevista kuvista alkuperäisinä niin sai nekin paremmalla laadulla tekstin sekaan. Eräät kuvat piti vain ottaa suoraan Word-dokumentista, ja senhän tietää ettei niiden laatu ole sitä mitä tarvittaisiin. Mutta en aio enää ruveta niitä kyselemään, sillä nyt on vuorossa World War Z. ■