vuo.jpg

AAMU valkeni karuna kun heti herätessä ensimmäinen ajatus oli "ei aamukahvia!" Pakko myöntää että melkoista takkuilua oli ensimmäinen tunti, sitten aloin pikkuhiljaa tuntea että kyllä tästä vielä herätään. Oli aikeissa lähteä verikokeisiin kun puhelin soi, ja sen asian selvittelyssä meni oma aikansa. Eräs ihminen oli, jos ei nyt mieltään pahoittanut, niin ainakin hyvin kummissaan siitä kuinka mä olin tehnyt sinne nettisivulle lomakkeen vaikka hän oli jo sellaisen toiseen paikkaan tehnyt. En ilennyt suoraan sanoa että se hänen tekemänsä lomake ei ollut graafisen ohjeistuksen mukainen, ja lisäksi siihen oli liitetty suttuinen clipart-kuva. Kompromissina laitoin sivulle linkin hänen tekemäänsä lomakkeeseen mutta kuitenkin niin että aukeaa uuteen ikkunaan, niin että kävijä ei vahingossakaan luule että se olisi minun käsistäni lähtöisin. Jos graafiset ohjeet ovat olemassa niin niitä noudatetaan - tai ainakin itse noudatan.

LABRAAN lähtiessä ripeksi hiukan vettä, mutta sitä tuli taas todella paikallisesti, muutaman sadan metrin päässä ei satanutkaan. Labrassa jouduin odottelemaan vain vaivaisen varttitunnin kun jo pääsin antamaan verta. Neljä koeputkea tällä kertaa. Pissanäytekin olisi pitänyt viedä mukana mutta siitä ei taas lähetteen laittaneen hoitajan kanssa ollut mitään puhetta. Niinpä sain kotiin purkin ja koeputken, ja pitää huomenna käydä viemässä näyte labraan.

KONEELLE takaisin päästyäni oli tullut tieto että esite on OK mutta kansikuva pitäisi vaihtaa. Onneksi viestissä oli mukana uusi kuva, mulla kun ei uuden ilmeen mukaisia kuvituskuvia vielä ole. Pitäisi kai käydä materiaalipankissa hakemassa uudet kuvat, kun niitä kuitenkin tulen tarvitsemaan tämän vuoden aikana vielä useamman kerran.

EILEN piti katsoa American Gods loppuun, mutta kun tulikin Skype-puhelu, joka kesti hieman pidempään niin jätin sitten jaksot katsomatta. Onpahan tänä iltana katsottavaa. Huomenna sitten kun pissa on purkitettu niin heti liikenteeseen. Muuta huomisesta ei vielä tiedä. ■