who.jpg

EILEN lähdin aamupäivällä hankkimaan sapuskaa sunnuntaille ja jotain pientä maanantaiaamuksi. Tietty siellä tuli taas tutttuja vastaan, joten piti pysähtyä rupattelemaan ja yhden pariskunnan kanssa poikkesin kahvilla niin saatiin istua ja rauhassa jutella. Kotiin tullessa jäin vielä pihalle vaihtamaan muutaman sanan naapurin kanssa kun tuo vastaan tuli. Tai eihän sekään muutamaan sanaan jäänyt, siirryttiin pihakeinuun ja viihdyttiin siinä ihan hyvä tovi.

EILEN kun katsastin illan ohjelmatarjontaa, huomasin että Maikkarilta ei tullut yhtään mitään. Onneksi Neloselta tuli Guardians of Galaxy, jota josta syystä en edes ollut aiemmin katsonutkaan. Myöhemmäksi iltaa kävin etsimässä vielä leffan, mutta se ei mikään viihteen riemuvoitto ollut. Illaksi oli tiedossa myös pyykinpesua, ja kun sain pyykit koneeseen pyörimään niin päätin ottaa työn alle sen postuumisti ilmestyvän kirjan, siksi aikaa että saan pyykit pestyä.

MITENKÄÄN herkkua ei sen työstäminen tällä vanhalla koneella ollut, mutta sain kuitenkin viisi ensimmäisät lukua käsiteltyä. Kyllä huomasi kuinka hidas tämä kone on kun yht'aikaa auki olivat ohjelmat taittoon, kuvankäsittelyyn ja tekstinkäsittelyyn. ja välilä piti vielä käynnistää Notepad2:kin että sai puhdasta tekstiä suoraan taittoon laitettavaksi. Oli nimittäin kolme A4-dokumenttia jotka piti kirjoittaa. Toinen vaihtoehto olisi ollut skannata ne ja siistiä niitä ja pienentää ja toivoa että vanhoista papereista tulisi vielä luettavia, sen verran oli tahroja ja taitoksia. Helpompaa ja nopeampaa oli kirjoittaa teksti kokonaan ja siirtää taittoon. Kun pyykit valmistuivat, laitoin pyykkäyskahvit ja siirryin GoG:n pariin ja sen jälkeen vielä se elokuva. Elokuva ei todellakaan ollut mikään paras (kuten jo aiemmassa postauksessa kirjoitin) vaan alkoi oikeasti nukuttamaan. Siitä olikin hyvä siirtyä patjan syrjälle.

TÄNÄ aamuna herätessä (seitsemän aikaan) aurinko paistoi lupaillen lämmintä ja kaunista päivää. Kuitenkin tuossa viime tuntien aikana on taivaalle kertynyt pilvisyyttä, joten ei taidakaan tulla niin lämmin päivä kuin olisi voinut odottaa.

SEURAAVAKSI on vuorossa Doctor Whon tämän sunnuntain jakso ja sitten ajattelin palata ainakin toviksi sen julkaisun pariin. Katsastin jo tuossa aamusella kuinka pitkälle kuvia riittää, ja omien merkintöjeni perusteella niitä olisi viiteen lukuun. Eilisiltana tosin huomasin että viimeksi saamassani kuvalähetyksessä oli kuvia jotka olen jo aiemmin ihan valokuvista skannannut, eli viimeksi niitä tulosteita skannatessani skannasin osan ihan turhaan. Mutta kun kuvaluettelo numerointia olivat taas pahukset muuttaneet, joten siksi en huomannut sitä. Nyt pitää seurata kolmea eri listaa niin että tiedän mitkä kuvat ovat jo olemassa ja paremmalla laadulla kuin noista mustavalkotulosteita skannatut. Jos pari kolme tuntia uhraisin aikaa kirjalle, niin siinä jäisi vielä reilusti aikaa olla ulkona. Ja illemmalla pitää alkaa katselemaan mitä sitä pakkaa mukaansa. Kaikkein tärkein, todistus avioliiton tutkinnan esteistä, on ollut saapumisestaan asti esillä (no kirjekuoressa) niin että sen on joka päivä nähnyt. Se pitää ehdottomasti ottaa mukaan ettei tarvitse sitä erikseen lähteä hakemaan. Ja samalla esitäytetty Ilmoitus sukunimen valinnasta -lomake. Siihen vielä allekirjoitukset niin sitten on kaikki tarvittava.

MUTTA nyt allons-y! ■