Vecteezy-1139.jpg

TÄNÄÄN oli töissä ihan perusrauhallinen päivä. Muutoin meni hyvin mutta yhdessä vaiheessa alkoi nyppiä kun viisi ihmistä oli kerääntynyt juoruamaan ja selän takana odotti asiakkaita. En mä muuta kuin ohikulkiessa sanoin että "asiakkaita".  Eräs työntekijä vastasi asiakkaan kysymykseen "emmää tiedä kun tulin vasta töihin".  Sen verran piti hänelle käydä tilanteen jälkeen sanomassa ettei koskaan sanota "en tiedä" vaan esimerkiksi "hetkinen, tarkistan asian" tai jotain muuta vastaavaa.

AAMULLA aurinko kapusi taivaanrannasta mutta päivää myöten se sitten paistelikin piliviherson takaa. Oli silti lämmintä melkein 5 astetta (aamulla oli asteen verran pakkasta). Mukavaa huomata että alkaa kukkapenkkien päältä lumet pikkuhiljaa kaikkoamaan. Ei tosin niin nopeasti kuin toivoisi mutta kuitenkin. Kukkamummo I:stä en ole aikoihin nähnyt kun mä lähden nykyään joko aiemmin tai myöhemmin kuin hän, joten ei satu kulkemiset yksiin. Jospa tuossa keväämmällä pihalla alettaisi nähdä.

VIELÄ pari jaksoa Glitchia  (pitäähän se nähdä kuinka käy kun kerran kuollut, haudattu ja haudasta ylöskivunnut hahmo murhataan uudelleen) ja sitten nukkumaan. ■