takaisin.jpg

EILISILLAN julmettu tuuli ja sade kesti aina puoleen yöhän asti, siihen asti kunnes Matrix loppui. Piti piiiitkästä aikaa katsoa sarjan eka elokuva, varsinkin kun jos ensi vuonna saadaan uusi Matrix valkokankaille. Siinä kun sammuttelin valoja niin vilkaisin samalla lämpömittaria, ja siellä oli jo yli kuusi astetta plussan puolella.Lämmintä ilmaa oli tullut tuulen ja sateen mukana.

AAMULLA puolestaan oli jo yli yhdeksän astetta lämmintä. Aika hyvin näin marraskuussa. Kun sain aamupalan nautittua ja suihkussa käytyä, oli aika kurkata onko sähköpostiin ilmestynyt mitään. Olihan sinne, eilisiltana puoli yhdeksän aikaan ensimmäiset 90 sivua korjauksia siihen paksuun eepokseen. Käväisin kuitenkin kaikessa rauhassa ulkona liikkumassa ja kaupassa ennenkuin ajattelin ottaa korjaukset työn alle.

ONHAN  se nyt jo helpompaa kun ei tarvitse fontteja ja sisennyksiä miettiä, vaan korjaa vain virheet. Eipä niitä tässä osassa paljoakaan ollut, muutama piste puuttui alaviitteen lopusta ja joitakin sanoja piti vaihtaa ja muutama sana rivittää uudelleen. Laitoin urakan valmistuttua viestin että käsitelty on mutta en laittanut korjattua tiedostoa mukaan. Laittakoon ensin niitä uusia korjauksia.

HUOMENNA pitää kiepahtaa hakemassa ainakin jauhelihaa ja lihaliemikuutioita, kun ajattelin pistää perunalaatikon uuniin kun kerran vielä on puoli ämpäriä sipulia, perunaa ja muutama porkkanakin siellä on.

JOKU leffa pitää vielä kaivaa Netflixistä iltakahvin seuraksi. ■