mist.jpg

Viikonloppu nimittäin. Lauantai oli varattu kodinhuollolle. Aamukahvin jälkeen mattojen imurointi, tamppaus ja ulos tuulettumaan kun ei satanutkaan. Sitten lattian imurointi ja luuttuaminen ja pölyt pois. Kun kerran pouta jatkui käväisin isommassa ruokakaupassa hankkimassa hieman täydennystä jääkaappiin. Kovin kummoisesti ei sitä nyt viitsi tankata kun uusi asennetaan tiistaina (toivottavasti). (Pitää huomenissa soitella huoltomiehelle että ehtiikö tiistaina hakemaan vanhan pois ja samalla puretaan muutama hylly kalusteesta). Illalla oli vielä pyykinpesu, niin tyhjeni taas pyykkikori. Illemmalla sateli kuurottaisesti, mutta ei mitenkään mainittavasti.

Sunnuntaina laitoin isomman koneen laskemaan fraktaaligeometrista videota, ja surffailin netissä pienemmällä koneella. Illemmalla päätin tyhjentää alakaapiston, koska se tila tulee käyttöön pakastimelle. Osa tavarasta lensi roskiin, oli nimittäin joko sellaista mitä en vuosiin ollut tarvinnut tai vain tarpeetonta. Pakasterasioitakin oli melkeinpä pienen kylän tarpeisiin... Samalla putsasin jääkaapin sisältä ja ulkoa, niin kelpaa viedä pois.

Kun osan tavaroista joutui varastoimaan paikkoihin, jotka eivät kaikkein parhaimpia ole, kulutin iltaa tutkaillen huonekaluliikkeiden valikoimaa. Löytyihän sieltä yksi kaluste joka palvelisi enemmän kuin hyvin astioiden säilytyksessä. Valitettavasti kalusteen runko-osan korkeutta ei oltu kerrottu, vaan kokonaiskorkeus jalkoineen kaikkineen, on käytävä liikkeessä tarkastamassa korkeus. Sille varattuun paikkaan kun korkeussuunnassa ei mahdu mikä tahansa. Varovainen arvio on kuitenkin että jättämällä jalat pois se sopii korkeutensa puolensa.

Huomenissa ensin soitto huoltomiehelle ja sitten kirjastoon hakemaan varaamani kirja, se kun oli nyt palautunut. Puutavaraakin pitää hiukan käydä noutamassa pienimuotoisen tuunauksen johdosta.