lumi.jpg

MAANANTAINA ryhdyin käymään arkistoja läpi, ja olihan siellä roskiin menevää paperia vaikka kuinka. Onneksi on paperisilppuri niin että saa ne pienemmäksi eikä kukaan niitä pääse lukemaan. Niin paljon oli silputtavaa, että silppuri sammutti itsensä välillä jäähdytelläkseen jaksaakseen sitten taas silputa. Ja tulihan sitä silppua. Jäteastia piti tyhjentää pariin otteeseen ennenkuin viimeisetkin paperit sain sinne silputa. Ja nyt on ISO muovikassi odottamassa että ostan kaupasta paperikassin ja laitan kaiken silpun sinne. Mukavempi viedä roskiin niin kuin että kaataisin vain sen kaiken silpun sinne lehtikeräykseen.

EILEN olin iltapäivällä juuri selvinnyt apteekista ja kaupasta ulos, kun ensimmäiset lumihiutaleet leijailivat ilmassa. Eikä mennyt kuin hetki kun sitä tuli jo ihan kunnolla. Onneksi bussi oli sopivasti hollilla, niin että pääsin sillä melkein kotiovelle asti eikä tarvinnut siinä lumisateessa kävellä. Ja tietty kotona muistin että mun piti se paperikassikin ostaa.

JA sitä lumisadetta sitten riittikin. Ei mennyt kauaakaan kun maa oli jo valkoisena ja lisää lunta tuli iltapäivän ja alkuillan. Aivan kuin kunnon talvipäivänä.  Ja yöllä tietysti pakkasella.

PUOLISO soitteli tänään töistä päästyään ja kertoi että haaveet fillarilla töihin menosta sai aamulla unohtaa kun lunta oli paikoin jopa kymmenen senttiä kun tuuli oli kinostanut sitä pyöräteille. Päivällä oli aurauskalusto käynyt ajamassa pyörätiet niin että pääsi mukavasti kulkemaan. Ja päivällä lämpötila nousi melkein plus nejään asteeseen, eli olisi siellä saattanut olla melkoista sohjoa jos olisi auraamatta jätetty.

ITSE en jaksanut/viitsinyt kauppaan tänään lähteä, kun ei oikein ollut  mielessä  mitä sitä kokkaiisi. Tyydyin pakkasesta löytyviin aiemmin kokattuihin sapuskoihin. Huomenna pitää käydä kaupassa kunhan ensin tiedän mitä kokkaan. Ja ostan sen paperikassin!

SEN ikuisuusprojektikirjan toimittaja laittoi sähköpostia että voisi tuoda korjaukset siihen kirjaan ja ehkä samalla tulee muistitikkujakin joille se sitten pitää sähköisenä kopioida. Ei oikein kulje tuollainen 130 Mt sähköpostissa enkä mä sitä omalle palvelimelle halua ladata ladattavaksi ikuisesti. Ilmoitti sitten sähköpostien vaihdon jälkeen että ensi viikolla joku päivä.

TÄSSÄ pitäisi huomenna tai ensi viikon alussa pitää testikokous erään ihmisen kanssa, kunhan hän saa asennettua tarvittavan softan etätyökoneeseensa. Keskiviikkona on kokous ja haluaa testata softan toimivuuden ja toiminnat mun kanssa että kokous aikanaan onnistuu. Kyllä se mulle käy kunhan vaan sovitaan tarkka aika että osaan olla koneella.

TÄLLE illalle vielä jotakin Netflixistä. Pari sarjaa on taas jo katsottu loppuun, eli uutta katsottavaa olisi löydettävä. Noissa  parissa sarjassa oli vain kymmenisen jaksoa, eli niiden katselussa ei kauaa mennyt. Muutenkin on NF ollut viime päivien aikana aika usein auki. Mutta mitäpä muutakaan kun ei aina jaksa siivotakaan. Tosin eräs henkilö jo tänään lausui että tämä koronavirusepidemia menee nopeasti ohi. Tulevaisuus näyttää miten oikeassa tai väärässä hän oli.

MUTTA nyt kutsuu keittiö, eli kahvinkeittoon ja sitten töllön ääreen. ■