spring.jpg

Vappuun astihan piti olla niin lämmintä. Ilmeisesti meikäläinen on siirtynyt rinnakkaismaailmaan, kun täällä sataa lunta, räntää ja vettä. Eikä ennusteet paljon parane.

Illan kokous meni sutjakkaasti läpi. Johtui varmaan siitä että pari jaarittelijaa oli poissa. Ja seuraava vasta kuukauden päästä. Avoimeksi jätettiin kysymys pitäisikö vielä juhannuksen jälkeen pitää kokous ennen syksyä. Taitaa vain aika moni olla jo lomilla siihen aikaan. Kokouksen jälkeen kaupasta hakemaan matkaevästä ja kotona kassi valmiiksi. Eipähän tarvitse huomenna sen kanssa tuskailla, kun suoraan koneelta lähden reissun päälle. Kovin kummoisia ei tällä kertaa mukaan tarvitse ottaa kun kestää sen verran lyhyen aikaa.

Illalla piti sitten vielä tehdä yksi kiiretyö. Lähtee jakoon jo huomenissa. Olisin mä sen aamullakin ehtinyt, mutta ajattelin että onpahan pois alta. Voisin huomenna vilaista sen uuden omakustanteen tekstiosaa, mitä se pitää sisällään. Nämä omakustanteet ovat aina joka kerta yhtä jännittäviä avata, kun pahimmillaan tulee Word-tiedosto johon on tungettu WordArt-tehosteita vähän joka sivulle. Kyllähän se varmaan omissa silmissä näyttää hyvälle, mutta yleensä niistä on päästy eroon melko vaivattomasti. 

Nyt peiton alle niin jaksaa huomenna enemmän ja pidempään. ■


Olipas taas todella tärkeä uutinen. Aloittaisi kuitenkin menemällä parturiin.

bmw.jpg