giphy.gif

AAMUPÄIVÄN seminaarin käynnistämisessä oli ongelmia. Videokuva kyllä tuli ruudulle mutta ääni jäi uupumaan. Reilun kymmenen minuuttia myöhässä pääsi seminaari alkamaan. Pistin kuvan telkkariin ja äänen kotiteatteriin niin oli mukavampi seurata sitä. Yllättävän hyvin ja takkulematta toimi striimaus, vaikka muutama muu katselija chatissa valittikin yhteysongelmista. Mitään uutta ja ihmeellistä ei esille tullut, mutta tulipahan seurattua.

ILTAPÄIVÄN loppupuolella istuksin pihakeinussa ja katselin tummuvaa taivasta. Aika äkkiä alkoikin sitten sade, ei pahemmin varoitellut pienemmillä pisaroilla. Onneksi matkaa ei kuitenkaan ollut juuri lainkaan joten kokolailla kuivana pääsin sisälle. Ja koko viikonlopuksi on povailtu sadetta. Ainakin vielä sataa ihan mukavasti. Huomenna voisi olla jossakin vaiheessa sen verran taukoa että pääsen kaupassa käymään. Iltapäivällä voisin pyöräyttää imuria ja luuttua, mitäpä muutakaan sitä sadepäivänä tekisi? 

SAAPA nähdä tuleeko sunnuntaina tai alkuviikosta lopultakin uusia kuvia siihen pidemmän aikaa työn alla olleeseen kirjaan. Edelleen tähdätään siihen että jouluksi olisi kirja valmiina. Saataisiin sitten se luettavaksi laajemmallekin lukijakunnalle kuin vain tekijät. ■